Menu

Prijateljski mec protiv ICCREW-a


Iako je TWL liga trenutno ugasena, a postoje nekakve naznake da bi nekakve druge lige bile pokrenute, odlucili smo ipak odigrati mec, prije nego sto se netko smiluje i konacno pokrene nekakvu ligu. Odigrali smo mec prijateljskog karaktera protiv iccrew klana. Sa obzirom na duzinu naseg neigranja meceva i s obzirom da timska igra nam nikada nije bila jaca strana mec prosao vrlo neuobicajenim tokom.

Naime, prilikom dogovora za mec preko ICQ sa Flauschi©iccrew.aao (da to mu je ime, a za kojeg se na kraju ispostavilo da jedino on vrijedi u klanu, I TO KAKO VRIJEDI) dogovorili smo pravila koja malo odstupaju od TWL-a. Dakle 10 rundi po mapi, naravno 5 na svakoj strani. Dogovor je bio i da svatko od klanova izabere po jednu mapu sto bi znacilo na kraju da smo igrali 2 mape ( logika mi je jaca strana, zar ne? 🙂 ). Flauschi je momentalno izjavio da njegov klan bira SF Sandstorm ( na kojem, usput budi receno mi i nismo bas ogledni primjer igranja). Na pitanje koju mapu mi zelimo igrati izjavio sam da smo mi drzava gdje je demokracija mlada stvar i gdje tu istu demokraciju pokusavamo primjeniti u svakoj prilici u nasim zivotima, a sto opet znaci da cemo demokratski glasovati. Nako prakticiranja demokracije na otprilike 150 postova na nasem forumu, na kraju zivaca, diktatorski sam odlucio da cermo igrati SF Taigu. Izbor, na kraju se ispostavilo, i nije bio bas najbolji, ali isao sam nekakvom logikom i pregledom AA tracker stranica gdje sam vidio da na toj mapi imaju svega nekoliko sati igre dok smo mi po toj mapi derali jos dok je bila nesluzbena, a i nas dicni clan klana diGestive je bio medju prvih deset na toj mapi.


Mec je krenuo uobicajenim cekanjem da se svi skupimo, pa rekonektanjem da svi predjemo na odgovarajuce strane. Krenuli smo kao napad. DiGestive je, sa ostatkom ekipe momentalno otrcao na sjever, a ja na jug. Moj hrabri proboj zaustavio je Flauschijev metak u ludaru, dok su na sjeveru protivnici se dobro ukopali i zadrzali ostatak tima dok se Flauschi nije vratio i pobio nas do kraja. Moram priznati da ostatak meca na Taigi se nije bitno razlikovao od gore vec navedene sheme s razlikom, kad smo bili obrana uspjeli smo Flauschija ubiti napocetku dva puta i te dve runde smo i dobili. Ostatak ekipe protivnika nije bio vrijedan spomena, jer sav posao je obavio Flauschi, a nitko od nas mu nije mogao parirati u ciljanju, a samim tim i u gadjanju. Normalno je nakon takvog fijaska na mapi koju smo mi odabrali bilo za ocekivat da cemo biti, doslovno pokretne mete na njihovoj mapi SF Sandstorm. No obrat je bio neocekivan.


S obzirom na nase pokusaje taktiziranja na Taigi i kako nas je njihov MVP lovio kao zeceve uz svu nasu taktiku, odlucili smo na Sandstormu primjeniti nasu najuvjezbaniju taktiku GUM” tm. (guske u magli za neupucene). Uglavno svelo se na ubijanje Flauschija, a ostatak je bio formalnost. Igrali smo jako i silovito i neorganizirano i to se po neznam koji put pokazalo kao dobitna kombinacija. Odigrali smo remi na mapi na kojoj imamo najmanje pojma protiv tima kojima je to home” mapa. U biti mogli smo i pobijediti medjutim GUM ima i svojih nedostataka tako da je remi vise nego zadovoljavajuci.

Ne mogu zavrsti ovo izvjesce a da ne progovorim rijec dvije i o protivnickom MVP Flauschiju. Nakon onakvog pomora kojeg nam je priustio, na momente sam imao osjecaj da igramo protiv radioaktivnog oblaka koji nas nemilo ubija a mi ne mozemo uzvratiti. Cak na momente sam i pomislio da ipak to nisu cista posla i da sigurno ima nekakav nacin za varanje, medjutim otvorenost s kojom je decko igrao i nacin kako je razgovarao stvorilo je moje finalno misljenje je da je rijec o vrhunskom igracu, koji sudeci po kvaliteti igre zasigurno nema privatnog zivota odnosno, covjek zasigurno svaki svoj slobodni moment provede uz armiju. Ipak moje cestitke ukupnim pobjednicima i kapa dolje Flauschiju za onakvu igru. Znam da za vrijeme trajanja meca je znalo biti i izludjujuce na momente, ali na kraju kad se zbroji nije mi zao kad me bolji igrac ubije, ali je zato posebno slatko kad se njega ubije.

Kako god bilo odlican trening mec, nasa ekipa je nakon neznam koliko vremena imala cak i viska igraca i buducnost Ri051 klana u ovom momentu izgleda vrlo svijetla.
[Submitted by LittleCannon]

1 Comment

brainmcintosh

29 October , 2011 at 3:47 am

kids winter shoes. kids winter shoesis recommended to you. It puts a stronger emphasis on sex sensation than styles without straps ugg classic short . But in contrast to an asymmetrical dress, it' s more dolce and romantic. In most cases, brides-to-be love to choose some figure-flattering styles such as a-line off the shoulder wedding gowns cheap boots sale . But recently, a popular fad has been triggered by sheath off- is sensible once they pick out their bridal wears. uggs kids. uggs kids Almost everyone understands a chic wedding dress is an essential element for an perfect wedding ceremony women's ugg boots , ugg rose boots not to mention the star on that memorable & ugg classic short boots grey. ugg classic short boots grey solemn day discontinued ugg boots clearance sale. discontinued ugg boots clearance sale cheap ugg boots under 80 . Because of seeming dolce and classy, a-line wedding gowns continue to be winning this cold season. Then cheap ugg boots under 70 , what should you consider

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register