Menu

TWL “Last man Standing Tournament” ili Ri051 vs ptwars


Ponekad imam osjecaj da me neka visa sila slusa. Naime nakon moje zadnje zalopojke kako vise nema meceva i kako , eto imamo srece da smo odigrali barem prijateljski mec, jucer je bila kompletna strka u nasim redovima. Zvonili su telefoni, pisali se postovi na forumu, a sve u svrhu hitnog prijavljivanja na twl listu za Last man standing turnir.

U cemu je stvar. Zbog trenutno nerijesenih problema sa verzijom 2.4, TWL je izdao priopcenje da su sve lige i svi mecevi do daljnjega stavljeni na cekanje (Bosiljak, primjeti pravilnu upotrebu fraze). S obzirom da smo na cekanju vec preko mjesec dana, TWL je napravio, da li probni ili im je jednostavno doslo, jedan kraci turnir u 5 dana. Nasumicno su izabrali 32 tima iz Europe i 32 tima iz Sj. Amerike koji ce igrati jednostavnim sistemom eliminacije. Dakle TWL pravila su ostala ista, a svi timovi mogu igrati do prvog poraza. Nazalost nas prvi poraz je uslijedio u prvom mecu.

Iskoristicu analogiju sa najgorom Zidovskom kletvom koja glasi Dao bog da imao, pa nemao”. Zasto bas ta? Zato jer smo imali dovoljno srece da izaberu na
s tim, a imali smo i dovoljno nesrece da za prvog protivnika dobijemo portugalski tim PTWars”, s kojima smo imali vec nekoliko oficijalnih meceva i koje smo sve redom izgubili. Decki su susta suprotnost nama jer igraju organizirano, precizno i gadjaju vrlo dobro. Mec je je po obicaju kasnio jer standardni problemi sa CDC-om su izgleda neizbjezni. Jedan mali dodatak za one koji nisu znali. CDC ne radi na windowsima X64, no na srecu imao sam instalirane windowse vulgaris na drugom disku pa sam brzo rijesio taj problem.


Mislili smo da imamo nekakvih sansi jer smo igrali nasu naigraniju mapu Pipeline. Medjutim kao sto se vidjelo iz naseg primjera u prijateljskom mecu, tzv. home” mapa ne znaci nista. Krenuli smo u mec kao obrana. Cak je krenulo dobro jer smo dobili prve dvije runde sa pola snage. Moby je bio na krovu kontrolne sobe, Troky i Njonjo na prvom katu, diGestive u primarnom tunelu, Zhorzh na sekundarnom i ja na uljnom ulazu 🙂 . Medjutim decki su brzo sinhronizirali svoj napad i uskoro pod njihovom navalom poceli smo padati. Stvarno je nemoguce braniti kada u sekundu istovremeno krene napad sa svih moguci ulaza. Nazalost vise niti jednu nismo dobili u obrani, jer su PTWars-i igrali pomalo, koordinirano i pametno. Moje osobno misljenje da su nas bili podcijenili u prve dvije runde i dobili odmah po nosu, jer kakvi god mi slabi bili u timskoj igri, ne moze nam netko na pipi ulaziti lezerno i pokusavati prodavati fore sa fleshicama i dimnim bombama.. Medjutim kada krenu iz sve snage moram priznati da su jako dobri. Imali smo par sporadicnih kilova i to je to.

Napad je bio jos gora stvar. Definitivno nam je falilo i koordinacije, a bogami i sihhronizacije. U velikoj vecini slucajeva bili smo odstrijeljeni jedan po jedan, gotovo kao telad kad idu u klaonicu. I ponovo pred kraj smo pukli i iskorisitili GUM taktiku i oteli smo im jednu rundu u napadu. Ocito kada igramo bez pritiska da moras cuvati xy mjesto mi jednostavno dobijemo zamah u igri i nasa igra postane leprsava, i doslovno igra nas sama izkoordinira.

Bilo kako bilo, decki su ocito bolji i usudio bih se reci i za klasu bolji u timskoj igri, makar se nemogu oteti dojmu da 1 na 1 nisam siguran da bi bili tako dobri. Svaka cast, jos jednom kapa dolje za boljeg protivnika uz staru narodnu Ne ‘drijesi gaca, onaj koji se sapuna nasagibo’ sto ce reci da smo vec puno puta izgubili mec i ali zato svaki poraz je nova skola. Ocito se moramo jos nekoliko puta sagnuti po jebeni sapun.

I na kraju jos jedan kratak osvrt na klanske izjave pred kraj meca kako decki nisu cisto igrali. Previse smo puta izgubili da bih sada nekoga morao uciti kako casno izgubiti. Mislim da su svi imali dovoljno vremena i prilika da shvate kako primiti poraz, i da svatko tko dobro puca ne mora nuzno biti i korisnik nekakvog hacka.

Uz drugarski pozdrav Vas
LC

[Submitted by LittleCannon]

No Comments

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register