Menu

Dvije vijesti

Dakle nakon poduze stanke evo me nazad.

Vijest prva:

AAO Tracker je konacno pokrenuo svoj advance tracking system i stvar za sada funkcionira. Nakon stvarno poduzeg beta testiranja, tvrde da su sada gotovi i da stvar moze u masovnu upotrebu. Nadam se da cu vrlo skoro uspjeti prebaciti nas server na advance tracking. Mislim da ce rezultati biti vrlo zanimljivi 🙂

Sto se tice igracke strane i kako da vidite svoje advance statistics, dovoljno je samo zaigrati par rundi na serveru na kojem je vec enejblana ta vrsta statistike i na home page trackera negdje ispod starih statistika vidjeti cete i prozorcic “Advance Tracking” *click* i beljite se i divite se do mile volje vasoj natprirodnoj preciznosti ili se borite sa mislju da bi prije ubili opfor da ga gadjate kamenjem.

Vijest druga:

Opet je vezana za tracker ali ovaj put indirektno. Naime prije par dana na trackeru je osvanula vijest da se nova nadogradnja za armiju ocekuje krajem 7 mjeseca. Vijest ‘ko vijest i nije nesto, ali ono sto ju cini zanimljivom jest konacno uvodjenje vozila, kao i AI sto opet znaci da ce mo imati kooperativne misije protiv klana “Pentium”. Takodjer su najavljene i dvije nove mape za kooperativnu igru dok ce za klasicni multiplayer izadji jedna nova mapa. Developeri ju opisuju nesto kao Mogadish iz “Black Hawk Down” filma.

Zivi bili pa obnevideli

No Comments

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register