Menu

I jos malo o 2.7

Eto jos malo vijesti o nadolazecem patchu. Naime kako stvari stoje u predzadnjem patchu biti ce puno novosti. Za one koj neznaju zasto predzadnji patch, ponoviti cu jos jednom. 2.7 i 2.8 ce biti zadnji patchevi Armije kakve znamo, a nakon toga prelazi se na verziju 3.0 koja ce biti, bar kako Devovi izjavljuju napisana iz nule. Treba spomenuti da ce uz verziju 2.8 izaci i map editor tako da do izlaska v3.0 zabavljati cemo se pljuvanjem po custom made mapama i zalopojkama zasto su to napravili i pokvarili lijepo sjecanje na igru.

No vratimo se na verziju 2.7 i procitajte koje su to novosti. Za pocetak sluzbeni naziv 2.7 ce biti overmatch” koji je obecan prije puno puno vremena. Najveca novost ce biti kooperativne mape, odnosno 12 igraca protiv kompjuterski upravljanih protivnika. Takodjer se najavljuju barem 2 mape za kooperativnu igru kao i sigurno jedno vozilo kojim ce se moci upravljati. Navodno prvo vozilo kojim cemo moci upravljati biti ce Humvee sa .50 kalibarskom strojnicom ili Mark 19 bacacem granata koji bi trebali biti montirani na krov vozila. Tim istim naoruzanjem ce se upravljati pomocu CROWS sistema (Common Remotely Operated Weapon Station) sto bi u prijevodu bila kupola na daljinsko upravljanje, odnosno pucas pomocu joysticka udobno zavaljen unutar oklopljenog vozila. Za razliku od vas , kompjutersko navodjeni protivnici bi trebali imati na raspolaganju ruski tenk T-72 i i oklopno vozilo pjesadije BTR-60 i nece ih biti moguce unistiti pomocu HMV-a, nego ce opet stari dobri prasinar morati zarokati AT-4 raketu u njih da bi neprijateljska vozila bila unistena. Vozila, kao sto se i ocekivalo ce donijeti i nove treninge koji ce se morati proci da bi se moglo upravljati vozilima i naoruznjem na njemu. Ocekujte dakle velike mape, ili ti snajperski raj, jer navodno biti ce sve prepuno visokih zgrada.

Jos jedan dodatak ce se naci u armiji, a koji nas nece previse interesirati je Virtual Recruiting Station. Naime biti ce nesto slicno kao i setnja po bolnici prije polaganja ispita za medicinara, s tom razlikom sto cete ici od jednog do drugog stvarnog ratnog veterana, koji ce biti digitalizirani i preneseni u armiju. Svi veterani su odlikovani minimalno Broncanom zvijezdom ili nekim vecim odlikovanjem kojeg su zasluzili ucestvovanjem u stvarnoj borbi i pricati ce vam o njihovom poslu. Dakle jos jedan dodatak da se nabrijani tinejdzeri privuku u vojsku. Ocekujte patch pocetkom 8 mjeseca, jer iako je prvotno bio najavljen za sredinu 7 sve je vise izgledno da se prva najava nece ostvariti poradi veliko broja izmjena u samom kodu, a koje ce imati za posljedicu da 2.7 i nece bas biti patch nego ce se pojaviti kao iskljucivo full download.

No Comments

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register