Menu

Dijagonale

Mozete li zamisliti da je razvoj monitora zastao na monitorima 14” dijagonale, a da su graficke kartice napredovale normalno. Kako bi se to odrazilo na razvoj igara mozemo samo nagadjati. Kako bi se to odrazilo na na nas? Pa, sa sigurnoscu mogu tvrditi da bi svi u svojim 30ima nosili na ocima ekvivalente dna pivskih krigli, a u najboljem slucaju bile bi pepeljare usporedive sa naocalama koje bi, jos jednom cu reci, sigurno nosili na ocima. Isto tako sigurno armija ne bi izgledala kao sto izgleda, a dalekometne mape ne bi bile moguce igrati, jer probajte si zamisliti da ciljate jedan neindentificirani pixel. Dakle shvatili ste svu vaznost velicine dijagonale monitora. Sloziti cete se samnom isto tako da ova slika sasvim zadovoljava vase potrebe ugodnog igranja armije iako je u rezoluciji od svega 1024×768.

.

Jeste sigurni da je to to? Odgovor slijedi ako kliknete na more” odmah ispod.

.
O DA, TO JE TO

Ok, sad shvacate da ovo zadovoljava vise nego sto ste htjeli. U biti, iako sam musko a znanost i medicina tvrde suprotno, ovo je nepresusni izvor visestrukih orgazama za muskarce, a koje sam dozivio igrajuci svega par rundi. Smjesak jos uvijek ne mogu skinuti, a u glavi vec kujem financijsku konstrukciju koja bi mi omogucila jos koji orgazmic. Uostalom pogledajte ovo zadovoljno lice i taj pogled koji pokusava obuhvatiti kompletnu situaciju koja se desava ispred njega.

.

Ahh, jos uvijek sam pod dojmom tako da ne mogu vise nista smisleno izbaciti iz sebe i zato uzivajte u ovih par slicica. U svakom slucaju odgovorno tvrdim: Niste igrali Americas Army ako je niste igrali na dijagonali od 2 metra”

.

4 Comments

Groo

30 July , 2006 at 11:05 pm

Dekadencija :)

crono

31 July , 2006 at 1:59 am

Cuo ja za taj fenomen al da je tako dobro, e to nisam zaja!!

Ganci

31 July , 2006 at 1:37 pm

auuu, sta rec?!
oce li ta oprema prebivat kod tebe neko duze vrrijeme? ako DA onda jel primas cimera?! :)

LittleCannon

1 August , 2006 at 9:15 pm

Nije ti to kod mene nego kod Gooje

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register