Menu

A sad jedna polutuzna vijest


Ceprkajuci bespucima interneta naisao sam na jedan zgodan interview. Naime svi mi vise manje znamo za E3 sajam igara ( koji usput budi receno se vise nece zvati tako ), medjutim postoji ih jos nekoliko na koje Americka vojska dovozi svoja vozila na prezentaciju i hvalisa se nadolazecim verzijama. Jedan od takvih je i “Pax” sajam elektronickih igara. Sajam ko’ sajam nista posebno, gomila klinaca koji se guraju za 10 minuta igranja na kompjuteru i gomila marketinskih menadzera koji obecavaju neba i doline. Ali ono sto bi nas moglo zanimati je i razlog zasto pisem ovu vijest je upravo interview sa glasnogovornikom developera Frank Dennisom. Naime doticni gospodin radi za firmu Ignited Minds koja je sluzbeni promotor America\’s Army igre. Izmedju baljezgarija koje je izjavio provukao se i priblizan datum izlaska 2.7 verzije. A sada ona polutuzna vijest. Izlazak je najavljen za kraj listopada ( 10 mjesec za vas koij vec brojite u sebi mjesece). Isto tako prijasnji plan da ce se izbaciti jos jedna verzija prije prelaska na UT3.0 engine izgleda vise ne stoji. 2.7 bi trebala biti zadnja verzija na starom enginu. Dakle, ukoliko povjerujemo izjavama gospodina Franka jos cemo malo cekati na 2.7, ali isto tako analogijom 3.0 bi trebala ranije izaci.

Zivi bili, pa obnevideli!

4 Comments

Ganci

31 August , 2006 at 9:42 pm

Super si ovo uhvatio...

Sto se tice ver 2.7 nije bas da ju jedva iscekujem, cijeli komjuniti je sam sebe navukao na tu fobiju i sad neka pate :)

LittleCannon

31 August , 2006 at 9:56 pm

nista neuobicajeno, patch fever je uvijek bio pred svaku verziju

B051LjKo

31 August , 2006 at 11:41 pm

Ma drek ranije stiže 3.0, 2.7 je trebao biti vani prije mjesec i po dana, a 2.8 pred novu godinu.... Jednostavno su prekriižili 2.8

crono

1 September , 2006 at 2:58 pm

Mozda je trebalo 2.7 izaci vec sutra, ali je pepic produzio njen izlazak :-)

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register