Menu

AAO Tracker liga

Izgleda da jedna vrlo stara ideja, pomalo vec i zaboravljena, se vraca u zivot. Naime, stariji igraci ce se sjetiti da je jedno vrijeme bio u pripremi AAO Tracker ladder, medjutim nama smrtnicima iz nekih nepoznatih i nerazumljivih razloga nikad se nije pokrenuo.

Ideja kako se pojavila tako je i zamrla, a pomisao na kompetetivnu igru preko AAOT je pala u zaborav. Medjutim stvari se mjenjaju i u pripremi je AAOT liga. Princip izbora timova za ligu ce biti lutrijski odnosno zainteresirani klanovi ce se upisati na listu a naknadnim izvlacenjem ce se odrediti tko ce igrati.

Nagrade ce biti virtualne tipa besplatnog TS servera ili webhostinga, a cak ima i naznaka da ce biti i nesto sasvim opipljivo. Sto tocno jos se nezna.

Eto sad malo razmisljam zasto ladder nije nikad upogonjen i pada mi pomisao da je Bezimeni sigurno intervenirao i rekao im da su lige puno bolje jer je ladder bezveze. Ahhhh ne cekaj….. u doba kada je ladder bio u pripremi on je jos uvijek preskakao iz jednog očeva testisa u drugi.

Zao, zao zao zao 😉

2 Comments

B051LjKo

17 October , 2006 at 12:13 pm

Pepić opet si zLočest prema Nejmiu.... i BTW mislim da je prikladnije upotrijebiti izraz "očeva testisa" nego "tatina jajeta"....

LittleCannon

17 October , 2006 at 7:11 pm

kritika uvazena

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register