Menu

Mozda je 2.8 blize nego sto mislite

Kako naslov govori 2.8 mozda vec zaigramo oko nove godine. Izgleda da su se devovi preorijentirali sa uvodjenja novih ficra na sigurnost pa je vec najavljeno da ce 2.8 biti veliki bug fix update. Uostalom Dev Pye je izjavio:

wrote
[Dev]Pye wrote:
Everything we are addressing are 2.8 fixes. This includes fixes to framerate, fixes to loading time, fixes to the MBS browser and a few gameplay/exploit fixes. The good news is 2.8 will be out far sooner than you might think.

Da bi jos na kraju dodao :

wrote
[Dev]Pye wrote:
I know exactly which bugs we’ve fixed, but I’m not prepared to post a fix list just quite yet. Be patient, you don’t have long to wait.

Dakle mozda pocnem vrlo skoro gubiti gorak okus iz ustiju i mozda ponovo budem igrao iz cistog gusta, sto priznajem za sada i nije slucaj vec je u pitanju cista navika.

Kao mali bonus na kraju dodati cu da su najvjerovatnije dvije nove mape u pripremi i jedna SF pod imenom SFFumble i jedna obicna River Village.

Priznajem veseli me onaj dio u ovom quotu gdje kaze kako rade na FPS fixu

Zivi bili pa obnevideli

4 Comments

Troky

16 November , 2006 at 10:10 pm

... da, živi bili pa hedšot dobili...

Zh0rZh

17 November , 2006 at 3:25 am

pa onda cekali...

H.T.Get

17 November , 2006 at 6:06 am

Troky, mudro zboris..:)

Ja se tako nadam iz verzije u verziju, stvarno ZELIM igrati AA, ali kao sto LittleCannon kaze, cesto igram samo iz navike, nema gusta..dapace, nerviranje

B051LjKo

17 November , 2006 at 8:34 am

@troky LOOOOOOOOOL

Kao što mudri krLe reče, niti jedna nova verzija armije me više ne veseli... Taman kad prestane nerviranje oko visokih pingova i laga, i cheaterska gamad ponovo dodje na svoje... smrc...

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register