Menu

Revoltec lightpad

OBAVEZNO ZA SVE ‘PJO’ GEJMERE !
Eto da ja napišem svoju prvu vijest. Točnije recenziju najnovijeg u ergeli mojih fensi šmensi igraćih pomagala. Naime još me davnih dana Prposhni Cvijetić aka Iljko uvjeravao kako je igraći mouse pad obavezan za sve pjo igrače, i tako ja jučer slučajno se zateknem u jednom našem dućanu čime ime neću spominjat, jerbo me nisu platili za to, a proizvod su mi uredno naplatili 130 i kusur kuna (ko me jebe kad nemam famoznu PRESS iskaznicu), i na polici ugledam piece of equipment koji me odma privukao svojim blještavim bojama. Mousepad gladak ko led, sa 4 led-ice i prozirnim rubom koji u mraku sobe, kad igrate noćnu mapu daje onaj poseban osjećaj, koji Vas čini ponosnim na Vaš hardware. Skoro da imate feeling da ostali na serveru mogu vidjet blještavilo kako se odražava na Vašem licu dok im zavaljujete cheaterski headshot u njihove zbunjene glavice. U prilogu je par fotki snimanih u teškim uvjetima (čitaj, prastari digitalac od 3.2 megapixela koji snima lijepe fotke samo na danjem svijetlu pod uvijetom da je sunčan dan).


E sad da se osvrnemo na mister Prposhnog i njegovo uvjeravanje. Dal se isplati davat 130 kn za igraći mousepad, ne isplati se, barem IMHO, ali dal se isplati davat 130 kn za ovo fensi šmensi osvjetljenje, isplati se, barem IMHO. Pad ko pad, miš ide lijevo desno po svakome, negdje brže, negdje sporije, negdje preciznije, negdje ne. U igranju Vam to baš i neće pomoć, barem meni nije. Ali zato me ovo crveno svijetlo tjera na oduševljenje svaki put kad uđem u sobu. Nekako mi je radni stol privlačniji kad sjednem u fotelju pred ekran. E sad, za one koji su se zagrijali, hladan tuš, naime ovo je bio zadnji primjerak na polici, ali vjerujem da bi se uz malo istraživanja našlo još pokoji u nekom od dućana, makar i na webu. Detaljnije informacije o proizvodu možete naći na http://www.revoltec.com
EDIT: Pad ima potenciometar za pojačavanje odnosno smanjivanje svijetla.

7 Comments

Ganci

19 November , 2006 at 9:01 pm

fino fino, evo da nebudes jedini kojeg ce "eventulano" pljuvat nase kolege, mislim da cu si i ja priustit jedan "pad" pored G15 da mi ovo svjetli zuto mi i nije bas nekaj.

B051LjKo

19 November , 2006 at 9:32 pm

Bilo to glupo ili ne, ja praktično nemrem igrati normalno bez podloge.... Probao sam neki dan na stolu, i no way...

BTW. Da mi iz podloge svijetli onoliko svjetla prvo sto bih napravio jeste moddao je kacavidom....

Troky

19 November , 2006 at 9:40 pm

@B051LjKo: Citas mi misli...

Groo

19 November , 2006 at 9:42 pm

Barbari

Dakky

19 November , 2006 at 11:44 pm

@Bosiljko bogme i meni citas misli. ne bi se ja mogao igrat kraj toliko svjetla.

BaXuZ

20 November , 2006 at 12:00 am

u stvarnosti nije svjetlo uopće jako, praktički je neprimjetno, a ima i potenciometar

B051LjKo

20 November , 2006 at 7:19 am

Pa odvrni ga onda na 1700000 TeraOhma... ;-)

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register