Menu

Sa zakasnjenjem, ali ipak je tu :”Ri051 Christmas party”

.

Iako je kolega Bosiljko obećao i sam se ponudio napisati članak o božićnom Ri051 LAN partiju on to još do danas nije učinio. Sram ga bilo. Trebao je to učiniti , ako ni zbog čeg drugog onda zbog našeg domaćina koji se svojski potrudio organizirati prostor i uopće, nas staru bagru natjerao da se pokrenemo iz naših već pomalo pljesnivih fotelja.

Dakle ovaj put nam je domaćin bio Baxuz i njegova velika dupla garaža. Ono čega smo se najviše bojali, a to je da će nam biti zima, nije se dogodilo, jer 16 budala koji puše, prde i piju u prostoru od 30tak kvadrata je dovoljno da zagriju prostoriju bilo koje veličine na sobnu temperaturu. Svi znamo onu narodnu: Od smrada nije još nitko umro, al’ od zime jest, pa smo se toga i nekako držali (netko se držao i za nos). U svakom slučaju LANuša je krenula još dan prije kada su bile odrađene infrastrukturne pripreme ( povlačenje kablova i namještanje servera) a uzvanici su se počeli pojavljivati u subotu ujutro sa prvim zrakama sunca.

Posebna pohvala našoj karlovačkoj (karlovačko, karlovačko) ćeliji, koja je riskirajući pogibelj na putu doteglila svoju kantu i između ostalog uspješno se napila tijekom večeri, ugnjavivši sve prisutne svojim vojničkim dogodovštinama. Također pohvala i za jedinog preživjelog i aktivnog člana iz naše europske i monetarno osviještene ćelije (Slovenije, za sve vas kojima mozak ne radi), i kasnije uvečer onesviještenog člana, kojemu poziv na pijaču udaljen 100tinjak kilometara ne predstavlja nikakav problem. Zašto onesviještenog pitate se? Pa reći ću samo da je previše puta tijekom večeri pjevao Excuse me while I light my slit Svi vi koji ste shvatili o čemu govorim, prestanite se smijati, a vi koji niste, prestanite razmišljati o čemu pričam.

I posebna zahvala jedinom nečlanu Ri051 klana ( Ajkuli ) koji je zdušno prihvatio poziv i pristao biti 16. igrač turnira i sa time uklonio prokletu neparnost pri raspodjeli timova.

Opisivati cijeli tijek partija nema smisla, jer bi to bilo čisto bloganje (kao da ovo već nije), osim što ću ja bezobrazno iskoristiti ovaj prostor za vlastito samo promicanje i pohvaliti se da sam mog vječnog rivala na statističkoj tablici klana, Bosiljka uspio do te mjere izbaciti iz takta da su njegove zalmanice letjele sa njegove glave uz sočnu psovku nakon što sam ga u odlučujućoj rundi na Sandstormu zatukao.

Neka ostatak o partiju govore slike koje možete pronaći ovdje, i uz jednu novost koju smo uveli na ovom turniru, a to je MVP titula. Naime kako bi pronašli igrača koji je najviše pridonio svom timu odlučili smo zbrajati sve bodove iz svih rundi (osim teamleader bodova koji su bili oduzeti iz ukupnog zbroja) koji su puno bolji pokazatelj o timskoj igri nekog igrača nego čisti fragrate.

Što reći na kraju? Pobjednici turnira su bili naši najmlađi članovi i zasluženo su odnijeli nagrade u vidu Creative Labs zvučnika, a nama starim prenapuhanim starkeljama nije ostalo ništa drugo do utapanja tuge u još jednoj pivi, pa još jednoj, pa još jednoj, pa još jednoj……..

Rezultati:

1. Dakky, Rimtutituki, Njonjo i Crono

2. LitlleCannon, d3uha, moby i BaxuZ

3. B051ljko, Troky, Krle i Ajkula

4. Groo, diGestive, ZhorZh i Armada

7 Comments

njonjo

14 January , 2007 at 1:00 am

nadam se da nisam bas tako udavio.. lol

Groo

14 January , 2007 at 1:39 am

Dobar clanak
Cak se i nalazim na dnu ljestvice
Njonjo bit ce ipak nisi ti previse udavio ;=)

Dakky

14 January , 2007 at 4:00 am

Ali jos mi nije jasno zasto si jednima racunao river basin a nama nisi... zaracunaj nama svakom po 300 bodova pa onda slozi MVP ili svima makni RIVER basin.......

LittleCannon

14 January , 2007 at 9:29 am

Dakky, o tome smo raspravljali ovdje. Sto ti sad nije jasno?

Ganci

14 January , 2007 at 9:57 am

odlican chlanchic o Lanushi, mislim da niti sam dipl.ing. ( ujedno i ) velecasni Bosiljko nebi bolje napisao.

no jedna mala zamjerka link na Gallery nije u funkciji...

on otvori novi vindow na galeriju ali umjesto da se loada meni pise samo "input"

sad jedno ako se treba ubacit kovanica negdje da pokaze slike :D

Troky

14 January , 2007 at 9:45 pm

meni galerija uredno radi... sigurno imas nekakav flash blocker or something

Odjebaus

18 January , 2007 at 9:59 am

Ahahahaha matori popushili ... sad vam je jasno zasto nas kojekakva deca uvijek umlate

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register