Menu

Sve sto smo zeljeli znati a nismo se usudili pitati

U mom, jos malo pa petogodisnjem (zar je vec toliko proslo!?) iskustvu igranja armije, nailazio sam na razno razne dodatke armiji. Veliku vecinu tih dodataka je bilo bolje zaboraviti odmah nakon samog pogleda na eventualni screenshot, a neki su cak imali i prakticnu primjenu, koja je, pazi cuda, cak bila i korisna. Bilo je tu svega, od raznih taktickih uputstava za razne mape, pa do konkretnih alata za razradjivanje taktike u realnom vremenu preko interneta sa svojim suborcima. Iako je ovaj potonji imao sve predispozicije da postane neizostavni alat prije igranja meceva, nije se jednostavno ukorijenio medju igrackom zajednicom, pa mozda cak i radi samih autora koji, ili nisu htjeli, ili nisu mogli loviti korak sa brzinom izlazaka zakrpa za armiju ( da, da nasi dragi juniori, nekada su zakrpe izlazile, pa gotovo na mjesecnoj bazi). Bilo je tu jos razno raznih stranica koje su pisale hvalospjeve o omiljenoj nam igri, ali nista vrijedno spomena, sve do pojave AAO Trackera, koji je potpuno promijenio pogled na igracku zajednicu i kako bi ona trebala izgledati.
Faktor AAAAAAAHHHHH” kojeg sam dozivio vidjevsi po prvi put AAOTracker, bio je nedostizan sve dok nisam pronasao stranice na kojima sam otkrio, i vrlo koristan dodatak,ali i same stranice, koje cu posjecivati na redovnoj bazi, kao i AAO Trackerove do sada. Sigurno se vec pitate o cemu i kojim stranicama to trabunjam u ovom, sada vec predugom uvodu? Jedino sto vam mogu reci pripremite se i na poduzi tekst u nastavku.

Da krenem opisivati redom sto se sve nalazi na stranicma http://www.redsack.com trebao bi gotovo cijeli dan prosjediti za kompjuterom i kuckati tekst. Zato sam odlucio napisati jedan kraci sadrzaj koji mozete koristiti kao smjernicu za pregled stranica. Osim sto je sam autor prilicno antichiterski nastrojen, prilicno je i nadaren sto voljom, sto znanjem pa je tako svoju ljubav i mrznju pretocio u nesto sasvim korisno svim igracima armije i podijelio je sa svima nama. Krenimo redom.

http://www.redsack.com

Iako su stranice prilicno dobro organzirane, to nije niti sjena njihovom sadrzaju. Na stranicama mozete pronaci razne statisticke grafikone koje necete pronaci nigdje osim na ovim stranicama. Od grafikona broja servera po zemljama gdje se nalaze,do broja igraca i iz koje zemlje dolaze (hrvatska se krece od 10 do 15 mjesta), pa do ukupnog zbroja servera i koliko oni novaca donose godisnje developerima AA ( ili americkoj vladi). I sve to u realnom vremenu, odnosno, stranice se osvjezavaju svakih 5-6 minuta.
Intresantan je i dio o chiterima, odnosno svakog trenutka mozete doznati koji od bananih igraca na nekoj od lista (ACI, AASA…) je trenutno online , razlog zasto je banan, pogledati zadnjih par PB screen shotova od takvog igraca………..
U svakom slucaju na stranicama mozete pronaci sve i jednu statistiku za koju ste se pitali i zeljeli je znati u odredjenom momentu svog igranja

Americas Army Game Tracking Tool

.
Ovo je dragulj na ovim stranicama. Program koji su neki stariji igraci imali priliku upoznati u nekoj od ranijih inacica, koja se tada zvala AA PDA. Cak jednu od vrlo ranih inacica sam bio i opisao na ovim stranicama. E pa gospodo program je poprilicno evoluirao. Mozda najbrzi i najbolji opis bi bio da je to All Seeing Eye na stereoidima, odnosno kako bi All Seeing Eye trebao izgledati, ali potpuno podredjen America’s Army-ju. Od favorit servera, update PB, pa do zvucnih obavijesti o pocetku nove runde, ulasku nekoga sa vase buddy liste na server, ulasku poznatog chitera na server, upozorenja kada je ostalo jos svega 5 zivih igraca na serveru…….i lista ide i ide i ide i ide.
Ono sto me je posebno obradovalo je i dodatak za G15 tipkovnicu. Priznajem, potajno sam se nadao da ce netko izdati takav dodatak koji ce me uveseliti jos vise dog budem igrao svoju omiljenu igru. Mozda bi bilo bolje da pogledate sliku, nego objasnjavati sve redom, a toga kao i slucaju sa stranicama ima previse.

1) Your Score
2) Enemy Killed
3) Your Fragrate
4) Your ROE
5) Your Ping
6) Total Players on Server
7) Total Players still alive in the round
8) User button 1 ‘Displays Server you are on Information’
9) User Button 2 ‘Displays your complete session stats across all round on the server’
10) Round Time
11) User button 3 (see below)
12) User button 4 (see below)
13) Round on and Total Rounds

.
U svakom slucaju faktor AAAAAHHHH” sa pocetka je vrlo visok i mislim da me nista nije ovako ugodno iznenadilo otkad igram armiju. Svakako isprobati, a vjerujem da ce vecina vas i aktivno upotrebljavati ovaj dodatak.

2 Comments

Ganci

18 February , 2007 at 9:34 am

isprobao sam sinoc, jedino je steta sto nije "stand-alone" prog za lcd, bas cu malo pratit koliko meme zvache.

LittleCannon

18 February , 2007 at 9:51 am

18Mb

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register