Menu

Kotlić, turnir,kotlić, LAN Party, jesam li spomenuo kotlić?

.
Naša zvijzda vodilja

Eto, održasmo smo još jedno LAN druženje. Pomalo stvaramo tradiciju, slijedom koje ljetni LAN je na otvorenom kod Gruje, a zimski kod Baxa. Kao i na prošlom ljetnom druženju, zvijezda dana je bio kotlić, ipak ovaj put druženje je obilježila i hladnoća, kao i dva nova gosta na našem, sada ga već slobodno mogu nazvati, božićnom/novogodišnjem turniru. Iskoristiti ću ovaj mali uvodnik i zahvaliti se šlager pjevaču Ici iz klana LuDiH i Forrestu na njihovom dolasku i sudjelovanju, ali i izraziti želju da ako opet budu bili u mogućnosti svakako ponovo prisustvuju na jednom od slijedećih LAN druženja.No ipak krenimo nekim redom.

Kako sam već u uvodniku napisao, počeli smo stvarati tradiciju, no sasvim neželjeno u tradiciju smo i uvrstili nemogućnost početka turnira u dogovoreno vrijeme. Koliko god se trudili, dolazili dan ranije i slagali mrežu, izgleda da bez sat dva zakašnjenja nije moguće početi. Ni ovo druženje nije bilo iznimka, pa je tako umjesto dogovorenih 12h, turnir počeo oko14h. Čak štoviše ovaj turnir je kasnio i malo više od 2 sata jer prvotni datum održavanja je bio 22.12.2007, no kako je majka priroda uplela svoje prste i onemogućila našeg domaćina da poleti helikopterom na vrijeme, jednostavno se moralo odgoditi na 29.12.2007., kada je turnir i održan. Pomicanje datuma ne bi bilo vrijedno spomena da nismo dali izraditi nagrade na kojima je bio ugraviran prvotni datum, no vjerujem da nositelji tog dičnog odličja ne mare previše za datum.

Dakle kao što je gore već rečeno, počeli smo turnir oko 14 h i to slijedećim sastavima:

Tim Alpha:

Troky
Baxuz
Little Cannon

Tim Bravo:

Krle
Bosiljko
Minigun
Forrest

Tim Charlie:

[Ri051]Ica (zbog potreba Trokyjevog programa svi su morali nositi Ri051 tag, ali samo sam ga Ici napisao iz jednostavnog razloga da strši ko govno u punču, da njegova bagra dobije materijala za zajebanciju, i zato jer sam zloban i što mu nisam oprostio 2 hedšota što mi je uvalio)
Dakky
Crono

Tim Delta:

Groo
diGestive (ne nisam krivo napisao, stvarno je prisustvovao)
Armada
d3uha

S obzirom na broj sudionika (14), timovi su bili raspodijeljeni najbolje što se moglo i do pred 3 kola do kraja nije se mogao znati pobjednik. Kao i svim mojim izvješćima do sada, neću opisivati tijek svakog kola, nego ću reći da se igralo pošteno, da je bilo psihičkog maltretiranja protivnika u neograničenim količinama ( što je sasvim regularna metoda u pokušaju pobjede), da je bilo vikanja na suigrače i na kraju da smo se svi izuzetno dobro zabavili.

Nakon 7 kola napravili smo pauzu i uživali jedući sadržaj naše zvijezde turnira ( vidi uvodnik ako ti nije jasno) i ovom prilikom se zahvaljujem supermultitaskingkvodudaraudupe kolegi Trokyiju i na njegovoj vještini da podešava servere, skuha kotlić i igra turnir sve u isto vrijeme.

Iako smo kasnili u početku turnira, pametnim odabirom mapa, kao skraćenom svakom kolu, kako po broju rundi tako i vremenu svake runde, turnir je završen oko 22:45 nakon čega je uslijedila svečana dodijela nagrada kao i završno pucanje 7vs7.

Laureatima su dodijljene po prvi puta medalje i čini mi se da je nagrada pogođena i da će i to ući u tradiciju ( uostalom USB stickova je svima dosta)

.
Oprostite im na priglupim izrazima lica, ipak su tu emocije umiješane

Nažalost, nismo razmišljali o jednoj takvoj nagradi ali ubuduće bi je trebali imati u vidu je i nagrada za FairTeamPlay, koju bi ovaj put sigurno osvojio Dakky i njegovih 0 ROE-a na cijelom turniru. Svaka čast!

Što reći na kraju?

I opet nam je bilo lijepo, i opet smo družili, i opet nam je svima žao što ovakva druženja nisu češća, a možda nam je svima najviše žao svih [Ri051] članova koji nisu bili u mogućnosti doći. Ipak ostaje utjeha da će ljeto doći jako brzo a onda naravno i novi Groo rocking house turnir na otvorenom.

Za sam kraj slika maskote koja nas vjerno prati 2 godine ( a možda je samo u pitanju miris mesa koji se širi svaki put oko nas)
Pas

Ostatak slika mozete pogledati u galeriji

Rezultati turnira:

[lightbox=http://ri051.com/e107_images/newspost_images/lan2-1.png|Player Table||][/lightbox]

[lightbox=http://ri051.com/e107_images/newspost_images/lan2-2.png|Team Table||][/lightbox]

5 Comments

Odjebaus

1 January , 2008 at 5:43 pm

Ma bilo je super, uživao sam ko prasac, ponosan sam na jedini tim koji je cijeli turnir igrao sa 3 igrača, imao najviše kill-ova i daleko najmanje ROE-a. Bez obzira na to, čestitke pobjednicima koji su zasluženo dobili turnir jer su bili najbolji. Nadam se da ćete me imati u vidu prilikom organiziranja slijedećih turnira.

B051LjKo

4 January , 2008 at 11:36 am

Fiuuuuu, kakvo mrtvilo u komentar bazenu... Pucanje je bilo nadasve zanimljivo, i veselim se slijedećem ljetnom izdanju u Groo's mansionu.... Bude bilo toplije, i nadam se uz palentu/paštu/njoke da barem malo ublaže intenzivan mesni prdež kojem smo vjerujem svi bili izloženi. ;-)

PS. Ica budimo fer, RimtuDIvlČiter je igrao za tim Alpha samo zadnji meč (i to gle čuda, Insurgent).... Hehe, istini za volju, nije da bi im nešto puno pomogao protiv neprikosnovenog, nenadjebivog i nepobijeđenog Bravo ;-) tima... hehe

Groo

4 January , 2008 at 1:35 pm

Kako stvari trenutno stoje LAN kod Gruje ovo ljeto biti će samo puko maštanje.

B051LjKo

4 January , 2008 at 2:20 pm

Peeeep, wrong answer ;-)

LittleCannon

11 January , 2008 at 3:17 pm

Mozda zbog ocinstva?

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register