Menu

Map Pack je vani

Koliko sam razocaran sa ove dvije mape govori vam slika uz ovaj clanak. Ne vidite ju? Ni ja isto! Mape nisu zasluzile da imaju sliku. Vec vidjeno, prezvakano, neinventivno, dosadno……….

District je doslovno izgleda kao susjedni kvart SF PCR-a s tom razlikom sto su ovdje ulice pometene. Valjda Cistoca radi svoje. Interesantno je da i FPS-ovi nisu bogzna sto, odnosno imam osjecaj da ova nepotrebno zdere resurse. Svi oni kojima Rummage steka, neka uopce niti ne ucitavaju ovu mapu.

Canyon je po dojmu smjesten kilometar iza River Village-a i prilicno se slicno i igra. Sada umjesto jedne lose seoske mape, imamo dvije.

Baaaah, uopce neznam zasto sam s trudio pisati sve ovo.

Ahh da, map pack je velik oko 20Mb i mozete ga skinuti preko Deploy Client-a ili iz igre preko DCDS-a ( bar mislim da ovo drugo jos uvijek postoji kao opcija).

4 Comments

Groo

15 December , 2008 at 6:47 pm

Hahahahahha

Pitam se dal da se uopće trudim ????

Troky

15 December , 2008 at 9:36 pm

Šta fali mapicama?

Da li je uistinu moguće napraviti mapu, a da ne liči na neku od 50 starih/postojećih?

LittleCannon

15 December , 2008 at 9:50 pm

hmmm neznam, mozda za pocetak da se ne ponasa kao da sam otvorio mapu u FarCry4, da ne vire nevidljivi vektori, da nije......... i uostalom kada smo dobili nekakvu zelenu mapu? Pijesak mi izlazi na usi pomalo. Po meni uopce nisu trebali objaviti editor, jer niti jedna custom mapa nema repetitivnu vrijednost kao i oficijalna, sto se uostalom i vidi popunjenosti servera sa takvim mapama

Zh0rZh

16 December , 2008 at 11:45 am

Bah...a bas sam se napal'la..sva sam se napal'la...

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register