Menu

AA3 nam je sve blize….

.

Sigurno se pitate koliki je bio moj umni napor pri zakljucivanju ovakve izjave?
Iako se na prvi moment cini da najavljujem nesto sto je posve ocito, stvari nisu takve kao sto se cine.

Naime, danas imam za vas dvije vijesti koje su konacno povezale dosada dva nespojiva pojma, oficijalno (ili sluzbeno, za dezurne jezikoslovce) i Americas Army 3.

Krenimo od prve.

Konacno su otvorene oficijalne AA3 stranice na kojima se mogu procitati vijesti iz sluzbenih izvora, za razliku od dosadasnjih rekla-kazala vijesti. Takodjer se mogu procitati i interview-i sa svim velikim facama koje sudjeluju na razvoju AA, kao i kompletne opise novonastale drzave Odporzhia, pogledati screenshoti, download wallpaera i desktop tema, ali i konacno sluzbeno doznati minimalne hardverske zahtjeve, koja na prvi pogled su iznenadjujuce skromna. Ipak za konacan sud treba pricekati izlazak igre.
Stranice mozete pronaci OVDJE .

Druga vijest je malo konkretnija i za one koje su vec bili na gore navedenim stranicama a nisu primjetili vazan link, ide jedno vazno priopcenje. Od danas mozete rezervirati vase AA ime
Dakle klik OVDJE i popunite stvarno maleni formular. Ubrzo cete dobiti mail u kojem ce biti vase korisnicko ime sa privremenom lozinkom ( privremenom do izlaska AA3)

I za sam kraj preporuka,kliknite na Developer diaries i pogledaj trenutno jedini dostupni filmic. Nisam siguran ali mislim da je ovo prvi filmic u kojem se nazire AA3.


Captain’s log,supplemental

Upravo sam otkrio da ukoliko filmic pokusate pogledati u Firefoxu, malo je istrzan. Rjesenje je ili ga otvoriti u Internet Exploreru ili pristupiti direktno preko ovog linka . Firefox ocito ima problema sa stranicama koje su prenatrpane Flashom.

5 Comments

Groo

20 January , 2009 at 10:12 pm

Nadam se da su imena sa Ri051 tagovima sva već rezervirana :)

LittleCannon

20 January , 2009 at 10:13 pm

nazalost, svatko svoje mora rezervirati jer kako je napisano dobija se i privremeni password pomocu kojeg je account potpuno funkcionalan

Troky

20 January , 2009 at 10:18 pm

i opet ograničenje na 19 znakova... niš od crtice...

RimtuTiTuki

21 January , 2009 at 6:18 pm

sve si mislim registrirat Grza

stealth_SJP

27 January , 2009 at 11:50 am

hahahahahaha svi ste Vi Grza :))))

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register