Menu

Veteranske povlastice

Dobio sam zelju slusati svoju tipkovnicu kako klikce, pa stoga odlucih napisti i nekakvu vijest, tek toliko da moji usni bubnjici zacuju milozvucan kliktaj tipaka Model M-a.

Ipak, vijest nije “nekakva” nego je prilicno zanimljiva i rekao bih prilicno znakovita u smislu pravca daljnjeg razvoja AA. Naime na oficijalnom forumu u jednom threadu, jedan od developera se izlajao i izjavio da ce stariji i iskusniji igraci (u to su valjda uracunati i ovi sa 1.x i 2.x verzija) imati posebne pogodnosti. Iako su se neki pozurili komentirati kako ne zele gledati kako se najbolji FPS pretvara u World Of Warcraftoliku igru, osbno ideju smatram prilicno zanimljivom.

Naime, nece biti kako su neki pomislili da ce veterani imati bolje oruzje, ili brze se kretati, ili cak moci primiti vise metaka. Stvari ce biti prilicno manje dsrasticne, ali ipak i dovoljno privlacne kako bi se igraci potrudili dobiti takve povlastice i zadrzati ih. Primjera radi, jedna od povlastica bit ce krace vrijeme hekanja objektiva, ali isto tako namjerni TK-ovi i puno ROE-a nece samo znaciti pad honora, nego i ukidanje takvih povlastica.

Koje sve povlastice i na koji nacin ce to sve biti implemetirano, ostaje nam tek za doznati, no svakako je zanimljivo znati da ce iskustvo konacno nakon vise od 5 godina ponovo imati svoje prednosti.

******
Nevezano za gornju vijest, a opet prilicno vazna je i jedna spoznaja da 3ojka nece sigurno izaci prije 1 travnja. Naime ako ste bili na stranicama za rezervaciju nickova i pritom rezervirali svoj nick za nadolazecu iteraciju (da bas volim upotrijebiti tu rijec) omiljene nam igre, vjerovatno ste pogledali vec spomenuti filmic no i primjetili da ostali filmici su vremenski zakljucani, odnosno da je upisan datum kada ce filmic biti dostupan. Nazalost na jednom od filmica pise da ce biti otkljucan tek 30. 3. sto definitivno znaci da niti armija nece biti do tog datuma dostupna.
Da je kladionica otvorena, moje pare bi zasigurno isle na 4.7., odnosno na isti datum kada se pojavila verzija 1.0

4 Comments

KrLe

29 January , 2009 at 10:44 pm

fortOfDžulaj...

Znači 3.07. moram pljunut pare za komp :-) Odlično, do tada se ne nerviram :-)

Dakky

30 January , 2009 at 10:36 am

ja bi svoje pare stavio na bjesomucno odgadjanje izlaska sve do 11 mjeseca a mozda ni onda, vec kao sljedece godine 100% izlazi !!

Ajkula

30 January , 2009 at 8:07 pm

Ja bih uveo to , da svi sa honorom nizim od 90 moraju onima od 90+ placati pive petkom, pustat da ih se ubije te ponekad platit sendvic u Ex-u !!!

Troky

31 January , 2009 at 12:39 pm

potpisujem.... vidimo se na pivi za cca. 35000 bodova :)

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register