Menu

Ajmo jos malo klikati

Klik, klik klik klik……..e-penisic samo raste

.

Evo jos malo vijesti. Ovaj put izgleda kao da su stvarno iz nesvijesti.

Dakle, neki tipovi koji sebe nazivaju Kotaku Team su bili u prilici igrati jednu od beta verzija nadolazece nam igre ( gle, nisam rekao iteracije). Tocnije, jedan od clanova Kotaku tima je bi u prilici odigrati nekoliko rundi sa Devovima i to su igrali na, ne bi ste vjerovali, Bridge mapi. Osim sto se pohvalio kako su ga potaracali, iznio je jos par novostii. Prvenstveno vezane uz trenutno stanje igre, ali i par novosti oko same igrivosti.

Da ne okolisam previse.
Izgleda da ce se ipak u igri pojaviti tzv. “melee” napad, oli ti ga po naski “kundak u vugla”( ili po novokomponiranom hrvatskom “usadnik”). Devovi su toliko dugo i toliko kategoricki odbijali bilo kakvu mogucnost ubacivanja takve vrste napada, da je ova vijest dosla kao potpuni sok.

Po iznesenim dojmovima, zvuk je najvise napredovao i autor (a i sretnik, dodao bih ) je bio odusevljenen poslusanim. Ono sto ga je manje odusevilo je bilo stanje grafike ili tocnije kolizija objekata sa virtualnim alter egom. Naime, iako je ovo rana beta i devovi tvrde da jos ima puno poliranja, ocito se stari problem iz 1.x i 2.x iteracija (<----sad sam se sjetio ubaciti rijec) vraca nazad kako bi proganjao devove a indirektno i nas (direktno ce postati ako budu izbacili igru sa takvim bugom) Utjecaja na samu igrivost ce imati i opterecenost vojnika. Sporije se kreces ako su prekrcan, realizam ce biti u jos nekoliko segmenata poboljsan, damage model ce bit iraznovrsniji…….. Ima jos novosti i stoga pohitajte na Kotaki stranice ( ne znam zasto cim procitam Kotaki odmah pomislim na onu Bosiljkovu zensku sa glupim pjesmuljkom i lukom, ili je mozda bio poriluk, u ruci )

3 Comments

Ajkula

29 March , 2009 at 9:28 pm

Koliko ROE-a cu dobit ako sastavim Trokya sa kundakom u glavu ?

Troky

30 March , 2009 at 8:13 am

ovisi o rule-u "No kundak first 15sec or kick/ban"

B051LjKo

31 March , 2009 at 7:01 am

Ma blah... ovo toliko kasni... da će opet ispast drek na kraju!

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register