Menu

Logitech Gaming Software

Konacno je nekome u Logitechu palo na pamet ili kako bi se to u narodu jednostavnije i slikovitiije reklo, doslo mu iz guzice u glavu, pa se sjetio softverski objediniti svoju paletu G proizvoda. Nazovite me razmazenim, ali kada sam spreman izdvojiti i do 50% vise novca za kvalitetniju periferiju, ocekujem da programska podrska bude na istom nivou kao sto je nedvojbena kvaliteta G serije prozvoda, ali i na nivou nimalo zanemarive cijene.
Kao sto sam vec rekao, konacno smo dobili ono sto je trebalo biti sa nama jos kada je predstavljena prva G15 tipkovnica.
Sa Logitech Gaming Softwareom konacno se kompletirao onaj osjecaj da smo kupili skupu stvar i da sve sto je povezano sa G serijom prsti od kvalitete.

S obzirom da G proizvodi prilicno visoko kotiraju u ovom klanu, vjerujem da ce ovaj clanak biti i od konkretne koristi.

Idemo odmah prijeci na stvar.

Logitech Gaming Software (LGS) je najkrace receno centralno mjesto za sav vas G hardver. Ono sto je kod njega zgodan dodatak cijeloj prici je cinjenica da ce instalacija LGS-a instalirati sve drivere za svu G periferiju. Dakle jednim udarcem ubili ste dvije ili vise muha ovisno koliko ste se vec financijski isprsili. Osim modernog dizajna, LGS krasi jednostavnost upotrebe te vjerujem da ce i najvece nevjeze vrlo brzo shvatiti kako iskontrolirati i dodatno podesiti svoj hardver. Osim sto cete sada sav svoj G hardver kontrolirati sa jednoga mjesta, takav pristup korisiti ce znatno manje sistemskih resursa, ali i mjesta sistemskoj traci.
]Kako se na mom stolu nalaze G35 slusalice, ugodno sam bio iznenadjen sa novim suceljem, ali i novim funkcijama. Sada recimo na raspolaganju stoji i punokrvni ekvilajzer. Prosirena je podrska mapiranja funkcijskih G tipki, omogucena je puno bolja kontrola svih segmenata slusalica, sto bi znacilo da nakon spartanski opremljenog originalnog miksera, ova verzija izgleda kao odmak mjeren svjetlosnim godinama.S obzirom da od G serije posjedujem samo slusalice i ne mogu nista reci o eventualnim ostalim izmjenama, bilo bi mi iznimno drago ukoliko bi vlasnici ostalih G periferija u komentarima napisali koje su izmjene primjetili kako bi mogli kompletirati sliku i odrediti koliki je stvarni opseg promjena..

Na kraju kada se sve zbroji, ovim potezom Logitech me jos jednom uvjerio da sam kupio pravu stvar i da mi ne treba biti zao ulozenih novaca.

LGS mozete preuzeti OVDJE (ne obracajte paznju sto je nacrtana tipkovnica pored, softver je univerzalan)

5 Comments

Ajkula

3 November , 2011 at 11:46 pm

Pa probat cemo.

Ja imam tipkovnicu (G15),mis (G700) i sluske (G35).

killerLSDcRo

4 November , 2011 at 10:59 am

Tipkovnica G15,miš G500

LittleCannon

4 November , 2011 at 6:47 pm

Jesi isprobao i ako jesi kako ti radi?

d3uha

4 November , 2011 at 8:11 pm

napokon su se sjetili da bi takav software bilo korisno izbaciti..
g15 radi super a za misa (g5) moram imati i dalje setpoint?!?
kako vama s misevima funkcionira?

MiniGun

5 November , 2011 at 1:11 am

Sluske sa dodatnim fičrima ok, a ista prica i kod mene sa mishom ilitiga ni podrzhano.

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register