Menu

“Fata je Fata, al’ dvaput je dvaput” – Freetrack

Tri mjeseca kasnije, ili bolje rečeno nekoliko stotina sati kasnije provedenih na virtualnom bojištu, mislim da sam stekao sve preduvjete za konačan sud.

Teškom mukom sam suzbijao želju i slijedeću rečenicu izbacio iz uvoda.

OVO JE GENIJALNO!!!

Ja više ne znam igrati igru bez pomicanja glave. Nakon 15tak dana provedenih u traženju savršenih postavki i slijedećih 2 i kusur mjeseca provedenih igrajući sa ovim dodatkom moj način igranja . zauvijek se promijenio. Još nekako se mogu kontrolirati dok igram iz prvog lica u ulozi pješadinca, ali sjedanje u bilo kakvo vozilo (helikopter, automobil, avion…) sa isključenim Freetrackome je ravno osjećaju vezanju špigeta jednom rukom zavezanom iza leđa.
.

Stvar definitivno funkcionira savršeno, a izradivši verziju 2.0 u koju sam ipak uložio ipak malo više truda dalo mi je do znanja da se Freetrack bez problema može nositi sa bilo kojim komercijalnim rješenjem.

Za vrijeme igranja nisam niti jednom doživio rušenje softvera, niti bilo kakvo štekanje. Freetrack radi pouzdano i upravo onako kako se od njega očekuje.

Dakle po prvi puta, otkada je ove rubrike, nije isplivala niti jedna nova mana, naprotiv faktor “AHHHH” je još porastao. Ovo je genijalna džidža koji jednostavno mora biti (nebitno da li kao Freetrack ili kao TrackIR) “must have” dodatak bilo kome tko nema dovoljno para za ovakvo nešto, a smatra se strastvenim gejmerom.

***
Ulijećem sada na nepoznat teren, pa me ispravite ako griješim.
Nije mi jasno kako nikome nije pala ideja za implementaciju ovog rješenja u WOT, jer pomicanje pogleda bez pomicanja cijevi topa mi se čini nekako kao prirodnim pokretom. Kopajući malo po netu, shvatio sam da je takvo pomicanje već moguće u WOT-u (desni klik?) što samo još pojačava neshvaćanje kako se nitko nije sjetio ubaciti podršku za digitalizator pokreta glave u WOT. Sve što sam našao guglajući je jedan forumski post na sjeverno americkom WOT forumu u kojem se pita sto je s podrskom za TrackIR. Nažalost post je nedostupan jer je obrisan ili ga jednostavno nije moguće vidjeti ukoliko niste logirani.

Ovako uber cool vi ne možete izgledati , ali pribilžiti ćete se barem malo ukoliko budete imali jedan ovakav dodatak

(Iz sigurnosnih razloga identitet je skriven. Postoje saznanja o nekoliko slučaja trudnoća uzrokovanih predugim gledanjem u sliku.)

5 Comments

Dakky

14 November , 2011 at 11:35 pm

Mene zanima kako se jos nitko nije sjetio napraviti integrirane slusalice sa 3 IR diodice, mislim brate kosta te 2 dolara vise po proizvodnji, a nije da ih nemas kamo staviti..

LittleCannon

15 November , 2011 at 1:00 am

Zaboravljas da bi tada morala dolaziti i kamera u paketu? Dakle dodaj jos kojih jos 10$

Dakky

16 November , 2011 at 7:18 am

Ma ne, ja bi da sve slusalice na trzistu imaju "pripremu" za FreeTrack, a ti koristi ili nemoj.... znas ono, lijepa naljepnica na kutiji sluski "FreeTrackIR enabled" ;-)

B051LjKo

16 November , 2011 at 3:57 pm

Muahahahaha, prajvasi baaaar :-)

FreeTrackIR Ready TM :-)

LittleCannon

16 November , 2011 at 6:09 pm

Ne seri Nigerijac.
Nego jel dolazis na pivo?

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register