Menu
“Reunion” ili periodični usporedni test tko se više udebljao, osijedio, izgubio kose…

“Reunion” ili periodični usporedni test tko se više udebljao, osijedio, izgubio kose…

Je, priznajem sa zakašnjenjem.

No s druge strane, i nije vam baš ova stranica na dnevnoj listi bookmarka.

Eto i to se dogodilo. Našli smo se kao nekada. No sa razlikom od prijašnjih susreta, ovaj nije uključivao bjesomučno igranje cijele noći. Doduše uključivao je prežderavanje (peptorani included).

Zaključak?

Kliknite na “Read more”

Zadnji LAN party koji smo održali, ako me sjećanje ne vara bio je 2009., a siguran sam da me ne vara jer to je bio jedini LAN party na kojem nisam prisustvovao jer dan prije partyja rodio mi se sin. S obzirom kako pišem ovaj tekst nakon što me je taj isti sin upravo razbio u Team Fortressu 2, prilično očito je kako je bilo davno davno davno…..

U galeriji možete pogledati slike sa tog zadnjeg LAN paryija, ali i drugih LAN partyija (ako ste mazohistički nastrojeni), a u ovom tekstu možete vidjeti što starkelje smatraju provodom.

Bilo je nekoliko pokušaja organiziranja susreta, no kako red i pravila sukladna “GUM” taktici nalažu, ništa od toga nije bilo ostvareno. Igrom slučaja ili božjom providnošću, ovisno o afinitetima, jedan običan forumski post se pretvorio u dogovor, a nedugo zatim (svega godina dana) dogovorismo se i naći. Da stvar bude bolja javio se, a bogami i pojavio, naš karlovački ogranak, a onda kao trešnjica na vrhu i  naš slovenski ogranak. Iskreno govoreći, ako su tolike godine čekanja bile cijena da se opet svi skupimo, onda mi uopće nije žao.


Predivna većer. prepuna virtualnih ratnih priča ( uz nezaobilaznu priču o Dakkyijevoj flashici sa Collapsed Tunnela koja je postala “Zdravo Marija” ovog klana), smijeha, zezancije, ali pijanke koja se protegla do ranojutarnjih sati.

 

Rezime?

Svi smo deblji (osim Krleta), koloritet vlasišta većini je pobjegao u sivkaste tonove (osim Krletu), a nekima je bogami i vlasište pobjeglo (osim Krletu).

Što reći? Koju posluku porati?

Nađimo se opet! Možda ipak ne bi trebali čekati deceniju, no kako nam se svima od igraćih dana jednostavno “dogodio život” neozbiljno bi bilo očekivati da će ovo postati tradicija. No s druge strane, ovakvi gotovo pa iznenadni susreti su apsolutno slađi.

No Comments

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register