Menu

Kraj jedne ere, možda početak nove?

Naravno da nije, no s druge strane, gle nešto novo na ovim stranicama!

Iako je ovaj tekst trebao biti posveta, epilog jedne ere, ili možda najtočnije, epitaf omiljenoj nam igri, do momenta kada sam se odlučio spusiti par riječi na tipkovnicu, dogodilo se nešto što me je podsjetilo na stare dane, nadanja i neispunjene snove.

Ok, dosta nostalgije i samosažaljenja.

Americas Army je i službeno mrtva.5. svibnja 2022,, ugasili su se i posljednji serveri Americas Army-ja (4. iteracija, odnosno Prooving Grounds) i taj datum možemo smatrati onim upisanim na smrtovnicu. S obzirom da smo Prooving Grounds igrali možda 100 sati sve skupa ( kada se zbroje svi sati svih nas koji smo je zapravo uopce i probali) i nije neka žalost. To je neminovni tijek života i kao što ljudi imaju svoje rođenje, život i smrt, tako i nežive stvari, koliko god oksimoronski zvučalo, imaju isti slijed.

Pa dobro što sad ja lupetam ovdje, kad eto sumnjam da će ovo netko uopće i pročitati?

Jel vjerujete u reinkarnaciju?

Ni ja, ali…

Nedavno je izašla Arma Reforger od Bohemia Interactive-a, koja je , iznenađujuće, doslovno stavila kvačice na kompletnu listu koju sam imao kada je Americas Army 3 bila u najavi, odnosno što sam se potajno nadao da ćemo igrati, jednom kad izađe.
Dakako, AA3 nije ispunila očekivanja, a ostatak povijesti već znate.

Možda najbolje da sami pogledate video u kojemu se opisuje igrivost i mehanika same igre, s obzirom da imam svega pola sata igranja i ne mogu ništa smisleno niti objektivno napisati.

Kad skupim par desetaka sati, potruditi ću se nešto i dopisati.

O, da ne zaboravim. €29.90 na Steamu 🙁

3 Comments

Dakky

11 June , 2022 at 7:51 pm

I opet je otok Krk poslužio kao mapa.. baš ne odustaju od njega... https://i.imgur.com/GL2YvWK.png

njonjo

12 June , 2022 at 10:57 am

Kupio, sviđa mi se, čak laptop sa 1660ti 6gb to fino vrti

LittleCannon

15 June , 2022 at 12:29 am

Da, opet Krk. Uzeli su mapu iz prve Arme. Mene je posebno shtrecnulo odmah cim sa pokrenuo igru i ugledao pocetni meni i cuo muziku. Totalni shtih orginalne AA (1.x i 2.x) Svidja mi se se totalno, samo eto, sad tu gdje jesam ne mogu igrati online.

Leave a Comment

Only registerd members can post a comment , Login / Register