#11199

Dakky
Participant

Mislim da je kriterij prvi dodje – prvi melje najbolji. Ako budemo forsirali da uvijek MVP igra onda ce igrat mozda 30 % klana sto nije najbolje resenje. A u biti ko bi odredjivao ko je na kojoj mapi MVP ? FR ? , KILLS ?

Ne Zhile. Hocu reci da ako je 4 ljudi prijavljeno za neki match, i uleti peti iz vedra neba na TS prije matcha, ali se nije ni prijavio, no ima vise sati, killsa, FragRate-a od prijavljenih 4, da taj ima privilegiju odabrati jednog od prijavljene cetvorice koji nece igrati, jer ce igrati bas on koji je uletio iz vedra neba. Figurativno govoreci, shvati to kao Team Leader-a, koji se dvoumio ici u boj ili ne, ali se ipak odlucio pomoci prijateljima ili je iz nekog drugog razloga dosao ubijati… on je taj koji ima najvise iskustva, svega navedenog, i on je taj koji odlucuje tko ce ici a tko nece.

Treba uvesti Martial Law u nas klan pa da vidis reda….

A sto se tice 30% .. je li Ri051 Caritas ili slicna dobrotvorna organizacija pa da moramo dzabe dijeliti mjesta za match? Igraj, vjezbaj, pa ces i ti (figurativno) dospjeti u prvu cetvorku na nekoj mapi. Neces igrati, neces vjezbati? Pa onda neces ni igrati match na toj mapi?!!

Opet isto pitanje, da li igramo za rezultat ili za zabavu?

Ako igramo za rezultat, onda neka matcheve igra tih 30% koji su na pojedinoj mapi najbolji.

Ako je pak zabava cilj onda neka se random izvlaci tko ce igrat pojedini match i stvar rijesena.

Dolazi nam AAOT liga, ako imamo namjeru postici neke rezultate, treba definitivno napisati nekakva pravila koja ce biti Bog i batina i to je to…