Ako mene sjecanje sluzi a vjerujem da sluzi
Nikad ali NIKAD nismo uzeli svih 6 partija u defu braneci B objektiv.
Zasto da to cinim ponovo?
Znači ovdje smo dobili 6 u assaultu?
Link
I ovo isto nismo pobijedili?
ljink
Kemp na B funkcionira, dokazano… i ne garantira uspjeh, može se ispušiti, ali isto tako se puno lakše spuši koristeći bilo koju drugu taktiku. Uostalom, koliko puta ste ti i popo kretali sa svojim idejama juriša….. i rezultat je UVIJEK bio vrlo razgovjetno negodovanje na TSu … “Neeeee, ma ne seri, a samo sam mislio pokupit 203cu…”… ” to je nemoguće… ne seri kako tip gađa…”
I kad bi prošlo, prošao bi surprajz juriš 203ce nakon 2 runde kempa koja bi opalila dvije 3, ubila jednog ili dvojicu i juriš natrag u rupu… Slijedeću rundu se naravno osokoljeni popo dizao (bez obzira na NEMOJ IĆI VAN OVU RUNDU) na CP i naravno krepao u roku od odmah….
NE kažem da se ne treba pomaknuti as mjesta…. ali pozemlje B-a je dovoljno veliko da se na 3 ili četiri mjesta može spremiti zasjeda BEZ BEDA…. i nikad ne znaju kamo si točno…
Poanta svega, imamo uvježbanu taktiku koja koliko toliko šljaka, i sada bi ti eksperimentirao…. Bila su tri dana fore do meča, jesi napisao post “Ljudi, ajmo probat kemp na C…. nisi” jesi napisao “e ljudi, hoćemo se malo zagrijat…:” naravno da nisi…
Najlakše je reći, “meni je dosadno i jadno kempat pa idemo probat nešto drugo”… nema veze što nismo vježbali…. GUM i glavinjanje rula…
Poanta #2, ljudi vrlo vjerovatno pojma o pojmu na RT-u ne znaju, i ČEMU eksperimentiranje… meni je vrlo mrsko gubiti… a za jurišanje po mapi i glavinjanje… ma hej, skupimo lude i ROKANJE do zore ako treba…