HomeForums[Ri051] Members OnlyServerT-Com GOVNOOOOOO!!!!!Reply To: T-Com GOVNOOOOOO!!!!!

LittleCannon
Moderator

E vidite za razliku od svih vas ja ne dopustam da me vode emocije kada su u pitanju pare. Ako budem vidio da mi T-Com i dalje odgovara i nakon pojave prave konkurencije, ja ostajem na njemu. Cak sto vise nikada ne bih isao na nesto losije samo iz principa, odnosno uvijek zelim dobiti maksimalnu vrijednost za svoj novac. OK poneki put komoditet igra vaznu ulogu, ali ja i komoditet svrstavam pod vrijednost.

Nekada davno slicne polemike su se vodile i izmedju Intela i AMD-a, odnosno bilo je ljudi koji su se kunuli i busali u prsa kako nikada nece kupiti Intela iz principa, zato sto je skuplji, zato sto je to kompanija koja te dere, zato sto….uglavnom subjektivni razlozi. Da su naplatnom spisku jedne ili druge kompanije, jos bih i shvatio, ali ovako to ispada groteskno, poput jednog poznanika koji se zgrazao na to sto sam narucio Coca Colu, taman kad je SAD napao Irak. Glavni argument mu je bio da ja financiram americki rat !YeahRight