HomeForums[Ri051] Members OnlyServerT-Com GOVNOOOOOO!!!!!Reply To: T-Com GOVNOOOOOO!!!!!

Dakky
Participant

tzv. snimanje header da bi mi ogranicili p2p cu objasnit ovako = LMAO

ajde neka probaju…

znas ko se buni na to? wannabe leecheri koji neamju pojma kako to zaobici pa se zale na jedinu stvar koja im je ocita, a to je “8KB/s”

Kako Optima razlikuje P2P promet od obicnog prometa? S obzirom da Torrent moze raditi i na portu 80 ili npr. 21, jedino je rijesenje skeniranje headera…

a ovo za 49kn, pa recimo samo da bi rade nekome i platio istu cjenu za nijansu losiju kvalitetu/uslugu jer smatram da me ne uzima za kretena i idiota. Sto znam da je T-Cum radio zadnjih 4 godine koliko sam na aDSLu-u kod njih.

Nije stvar da smo mi idoti i kreteni, nego u tome da oni hoce zaraditi sto vise.

Ja cak smatram da T-Cum ne smatra nas budalama i kretenima.

S obzirom da im nismo prijatelji, ne vidim nista lose u tome da zaradne na nama ako smo zadovoljni uslugom.

Ukratko: dodes u kafic, velika Zuja je 12 kn. Tebi je to OK cijena jer dobivas hladnu Zuju i ful si zedan. U susjednom kaficu imas malo manje hladnu Zuju za 10 kn. Komoditet, kao sto LC kaze, ako ga cijenis, radije ces popiti hladniju za 2 kn vise.

No nabavna cijena je 4 kune, a ne bunis se sto si dao 8 kn vise za bas hladnu zuju u kaficu. Prema tvojoj teoriji, ti bis popio malo manje hladnu Zuju za 6 kn vise od nabavne cijene, i to ne zbog toga sto je jeftinija, nego zbog toga sto smatras da te u drugom kaficu prave budalom, jer je nabavna cijena 4 kune. A to sto je nabavna cijena 4 kn i drugom kaficu, gdje u biti ostavljas “samo” 6 kn zarade, za toplu Zuju, nije bed, jer oni te ne prave budalom. Zasto? Zato jer smatras da je 10 kn OK cijena za Zuju.

:smt021