HomeForums[Ri051] Members OnlyServerT-Com GOVNOOOOOO!!!!!Reply To: T-Com GOVNOOOOOO!!!!!

#12148

B051LjKo
Participant

Nije stvar da smo mi idoti i kreteni, nego u tome da oni hoce zaraditi sto vise.

Ja cak smatram da T-Cum ne smatra nas budalama i kretenima.

istina živa… T-com nas smatra za gospodu, još i ktome krcatu novaca….

S obzirom da im nismo prijatelji, ne vidim nista lose u tome da zaradne na nama ako smo zadovoljni uslugom.

Istina živa, stvarno si pronicljiv u poslijednje vrijeme… I nacisti su smatrali da im židovi nisu prijatelji… i fakat nema ničega lošega da zarade koju kintu čupajući zlatne zube sa njihovih leševa…. A ako se ne varam, knjige žalbe su u konc logorima bile prazne…

Ukratko: dodes u kafic, velika Zuja je 12 kn. Tebi je to OK cijena jer dobivas hladnu Zuju i ful si zedan. U susjednom kaficu imas malo manje hladnu Zuju za 10 kn. Komoditet, kao sto LC kaze, ako ga cijenis, radije ces popiti hladniju za 2 kn vise. No nabavna cijena je 4 kune, a ne bunis se sto si dao 8 kn vise za bas hladnu zuju u kaficu. Prema tvojoj teoriji, ti bis popio malo manje hladnu Zuju za 6 kn vise od nabavne cijene, i to ne zbog toga sto je jeftinija, nego zbog toga sto smatras da te u drugom kaficu prave budalom, jer je nabavna cijena 4 kune. A to sto je nabavna cijena 4 kn i drugom kaficu, gdje u biti ostavljas “samo” 6 kn zarade, za toplu Zuju, nije bed, jer oni te ne prave budalom. Zasto? Zato jer smatras da je 10 kn OK cijena za Zuju.

Izvrsna pričica [by Dakky the Pripovjedač], oduvijek sam volio slikovite prikaze razumljive priprostom puku… Jedina razlika između tvojega epa i našega tržišta je da nam T-Com za navedenih 12 kuna servira toplo osiječko….. A ni to govno ne možeš popit’ k’o čo’ek nego se vraća na nos i poskakuje u grlu… pogotovo navečer kad je kafana puna….

:smt021