HomeForums[Ri051] Members OnlyServerT-Com GOVNOOOOOO!!!!!Reply To: T-Com GOVNOOOOOO!!!!!

#12162

B051LjKo
Participant

Sve je to isti proizvod, samo drugo pakovanje, druga tvornica. A onda malo sagledas stvari iz sire perspektive i primjetis da su obje tvornice u vlasnistvu iste firme.

Sve dok operateri nemaju pristup lokalnoj petlji, DTK-u, i slicnom, T-Com je uber klasa naspram ostalih….

Meni se sve cini da ti Bosi namjerno reklamiras Iskon. Da nisi kakav spijun mozda? !opr019g7

T-Com ima i lovu, i DTK, i know-how za napraviti čuda…. ali eto oni to ne čine…. Iz kojeg razloga je T-Com “uber” za konkurenciju…. Pa sramotno je da im je MAXadasl usluga traljavija od reseller konkurencije… Samo blagi primjer; opet na paraleli MAX ADSL (ala t-com) i XXL Adsl (ala iskon)…. Oboje koriste T-Comovu vezu, s time da je Iskon spojen u CIX i 4 kune jeftiniji…. Iz kojeg razloga je T-Com uber… ovo što vrijedi za Iskon, vrijedi i za SVE druge resellere…

Ako u jednadžbu ubacimo Iskon Duo, ili Amis 2u1, pa i optiminu pondu… T-Com nema ama baš nikakav pandan…. po čemu je bolji, točnije po čemu je uber?!

Činjenica da Iskon Duo postoji, a T-Com duo ne je sramotna; i svima koji znaju čitati između redaka trebalo bi biti jasno da ona znači “Puca nam kurac i uzimamo pare dok možemo koliko god možemo…. ne pada nam na pamet objedinjavati usluge jer se od odvojenih pretplata jako lijepo živi…. a kako su ljudi neinformirani, i nemaju pojma (većinom) da je iskon naša tvrtka kćer; mi im nudimo bijeg na jeftiniju konkurenciju…. Da se pare koje su pobijegle od nas sliju natrag u istu kasu…”

T-Com je fakat uber…

I da, ja sam Iskonov plaćenik…