#12279

Gnjida
Participant

Bosiljko…jučer se desila pomalo neugodna i smiješna situacija.

Naime,igral sam Dusk na “GM”-ovom serveru oko pola sata i tad me nazval Grza i zamolil da pitam admina da mu makne permanent ban…..da bi htio igrat s nama. Na pitanje zakaj su ga banali rekel mi je da im je dan prije podjelil par hedšotova i da su ga zato banali. Naravno,ja naivac sam ih pital da mu maknu ban i odma sam bio zasut čudnim pitanjima,kao npr.:” Kome je u interesu da Grza igra,da kaj ja imam sa Grzom…..ban ostaje…itd….itd!”

Najsmješnija stvar u svemu tome je da Uzalud i GM imaju meč u ponedjeljak! :))

Mislim….igrali budu meč protiv čovjeka koji je banan na njihovom serveru. Meni je to sve pomalo smješno. Jer ako imaju neki konkretam dokaz,neka nam ga svima pokažu,pa ću i ja Grzu i njegove banati sa svog servera,ali ako su ga banali samo zbog pokojeg hedšota,meni je to smješno. Pa žalosno bi bilo da čovjek nakon 5000 trekanih sati igranaja i još bar pola od toga potrošenog na mečeve i treniranja ne udijeli pokoji hedšot!?!

Ja sam protiv Grze igral puno puta i meni je njega čist lako ubiti,ništa posebo…puno veći problem zadaju mi klinci i neki drugi pojedinci negoli Grza.

Kaj ti misliš o svemu tome??