Protivnik ne zna igrati steamroller, ne voli ga, lagira, ogroman je i općenito predimenziniran za 4vs4… Sve što si rekao stoji, kao i to da sve što protivnik misli o rolleru misli i većina nas…
Dakle slijedeći put kada dobijemo steamroller i protivnik ne bude htio odstati biti ćemo prisiljeni odigrati ga… ovaj put nekim čudom nas isti taj protivnik želi riješiti muke i želi bilo koju drugu mapu… potpuno naš odabir…
Dakle:
Solucija 1.
Igrati streamroller i nanervirati se pritom
Solucija 2.
Igrati mapu koju mi želimo, za koju znamo da nam ide, za koju imamo razrađenu taktiku
Što ti misliš, što je bolje??
Opcije za zamjensku mapu:
1. Bridge SE, istini za volju, nismo ga igrali 100 godinam ali svojevremeno nam je odlično išao
Mi: 369 sati Oni: 59 sati
2. Border, vrijedi isto kao i za Bridge; s tim da nam fali Get i generalno nisam za border
Mi: 1,775 sati Oni: 459 sati
3. MP, čista sebičnost, volim se iskaljivati po protivniku testericom s DP-a; još jedna prednost -> nedavno smo imali dva meča i trebali bi dobro odigrati
Mi: 398 sati Oni:75 sati
4. CSAR: Najbolje uvježban, no možda malo i preučestal, dodatni minus je solidan broj sati koji ima protivnik… Ne bih imao ništa protiv CSAR-a
Mi: 727 sati Oni:823
SF Extraction: Ogromna prednost u iskustvu ali i ogromni random faktor koji se po murphyu uvijek okrene protiv nas; bit protivničkih 528 sati daje za prao zaključiti da nisu njubare na Extrakciji
Mi:2,597 Oni:528
Weapons Cache: Svojevremeno nam je izvrsno išao WC i rado bih ga ponovo odigrao… Imaju više sati od nas ali za razliku od većine ostalih mapa, pubanje i scrimanje na ovoj mapi se toliko razlikuju da bih taj podatak potpuno zanemario…
Mi:339 Oni:549
Troki uzmi kramp i pikni mapu… bez debilnih bazena ovaj put ako je ikako moguće…
Hvala