HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaKuda idu divlje svinje?Reply To: Kuda idu divlje svinje?

#16964

KrLe
Participant

Ljudi, nemojte pizdit. Niti je atmosfera u klanu inicirana lovom, niti ima generalni problem u klanu.

Jedino što je činjenica da se manje igra i to je sve. Ja dobrih 5 mjeseci nisam igrao jer sam preselio na Matulje bez kompa i bio na modemu, Bosiljko je bez poštenog neta i između mjesta prebivališta, Rimtu je na relaciji Zg-Ri, preselio sa žemkom, bez neta bez kompa, Groo i Pepich su uzgojili podmladak i očito rade dalje 🙂 nadam se da nam se nije opet nešto desilo sa Gancijem, Ajk je krenuo tuč more, Njonjo ima većih stresova od armije, između ostalog mu je riko i komp, Dakky, CroNo, Armada su našli drugi način bacanja vremena itd itd. A i postali smo relativno degenerični i lupamo samo i isključivo Extrakciju, pa je možda malo i dosadilo…

Da vam objasnim očito. Da li ste primjetili da u klanu nemamo žemsko? Žamskad ima svojsvo ne ćut se sa najboljom prijateljicom mjesec dana i onda iznenada zaključit da su se posvađali. Za razliku, muškarci imaju običaj ne vidjet se sa najboljim frendom 6 mjeseci i uredno se zapit, nastavit di su stali, bez ikakvih nedoumica. Vjerujem da većina tako doživljava klan, kao hrpu frendova, koji se neće napizdit ako ih zbog objektivnih i manje objektivnih razloga malo zanemariš. Dakle nema beda.

Specifično je to što se većini u istom trenu desilo da su paralelno sa nedruženjem malo zanemarili i članarinu, što je rezultiralo time da smo došli u minus = netko je moro iz svog đepa, što nikako nije u redu. Nakon zadnje pivo možemo uvidjeti da minusa više nema = sve po starom, no sikiriki. Molim lock.