#17799

LittleCannon
Moderator

Opet ispada kao da branim ovaj poluproizvod i nagovaram vas da ju igrate na silu, ali stvarno mi to nije namjera. Namjera mi je samo odrzati podnosljivi stupanj realnosti kada se govori o AA3 u ovoj raspravi pa cu u tom duhu podsjetiti prvenstveno Bosiljcicu, a zatim i eventualne njegove istomisljenike na neke lako zaboravljene pejn in d es ficre Americke armije 2 deo.

Dakle medic tecaj je jos kraci nego sto je bio i u 2ojki tako da neznam zasto se ovo navodi kao losa strana 3ojke. Koliko se sjecam duja je jos imala iznimno dosadan i naporan dvodijelni tecaj za SF, pa zatim za pucanje Javelinom i polaganje vozackog.

Isto tako, da su ucinili ono sto si rekao, dakle polijepili ljepse teksture na novi dx11, 14 ili 17 engine vjerujem da prigovaranja ne bi ni tada izostala, odnosno prigovori bi bili kako nisu nista novo ucinili i kako recikliraju 7 godina staru igru koja nam svima izlazi na usi…….

Strah me je samo pomisliti kako bi vecina reagirala da se u 3ojci ne moze podignuti oruzje od poginulog suborca, kada bi se dobio critical cim se pogleda iz kroz oci igraca sa M82ojkom, kada bi se bomba dematerijalizirala ako se baca kroz polutvorena vrata preko shtoka………

Igra je potpuno drugacija, to uopce nije sporno. Vjerujem da nije imala (i jos uvijek ga ima) onakav los start mislim da privikavanje na novi gameplay bi proteklo gotovo neprimjetno. No sto je tu je.

Sa moga aspekta armija je zadrzala onu esenciju koja me privukla prije 7 godina i nakon malo hladjenja od losih dojmova, primjecujem da pocinjem ponovo uzivati i jedva cekam vecer da barem pol ure bacim na armijanje.

Dakle, nekakav rezime bi bio da je igra napravila preradikalan zaokret u svom izgledu i ponasanju i ako cemo se furati do kraja na stav sa cvrstim osloncem na zemlji onda treba prihvatiti da igra nema teoretske sanse da se svima svidi na nacin da ce pozeljeti pucati ju svaku vecer. O razlozima zasto je tomu tako dalo bi se lamentirati na dugo i nasiroko, mada je moje misljenje da vecina HC igraca ne zeli opet krenuti iz pocetka i saxati big tajm jer je navikao taracati druge, a ne biti taracan.

S druge strane ja sam na honoru 16 sa drugim accountom i trenutno sam PFC [Ri051]LittleCannon i bas sam neku vecer imao pilu u rukama…………………