Mislim da bi prije tog koraka bilo zgodno da više od 4 člana imaju uopće instaliranu AA3, btw. kakav je status nakon zadnjeg peča… jel ima uopće smisla pokretati… ili da još mlo pričakem (kakos tvari stoje, čekam AA4)
ukratko, postoji par varijanti, vezanih za ekipu i igru, i pojedinca koji razmislja da li igrati AA3 ili ne:
Varijante su:
1) zelis dobru grafiku i lag-free igru, bez bugova, ali i bez (postojece) ekipe, u nadi da ces nac novu ekipu koja ce zamijeniti staru
2) zelis uber grafiku i uber igru bez trnuke laga i bugova, platit ces ju kolko treba, da uzivas u njoj, opet bez ijednog poznatog igraca ili samo sa susjedom koji te voljan pratiti u tvom naumu plus nadas se naci par istomisljenika koji ce igrati s tobom
3) zelis pomalo zastarjelu grafiku i zastarijeli engine, nema bugova ili ih je vrlo malo, ali jos ima par ljudi s kojima si se s druzio godinama, a igra je k tome besplatna
4) zelis nesto novo, besplatno, sa srednjom grafikom, a najvise te zanima ekipa s kojom si se druzio godinama, bez obzira na broj bugova i izgled igre, bitno ti je druzenje
5) u biti te ne zanimaju igre niti ekipa, tu si samo da pricas protiv svih navedenih varijanti, a u biti ti se ni neda igrat…
Koliko god grozno zvucalo ja sam stekao dojam u zadnjih par mjeseci da si ti orijentiran na opciju 5.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu……
(i da, opet sam popio 10 gemista prije rucka!)