#18069

LittleCannon
Moderator

Ne znam za koju se udicu hvatas?

To što se meni 3jka ne sviđa, a tebi je to neshvatljivo?

Ne nego mi je neshvatljivo da ti nemozes dokuciti da ima ljudi kojima se aa3 svidja.

btw. s kojom igrom uspoređuješ 3jku da ti izgleda dobro? Demo videom engine-a iz2007?

Ne slusas. Nisam usporedio aa3 niti sa jednom igrom, nego sam dao primjer tehnologije od prije 3 godine (kada je i aa3 radjena) i da aa3 izgleda sukladno mogucnostima tog enginea. Nista vise, nista manje. To sto ti imas potrebu na svako moje odusevljenje ponekim detaljom pljucnuti, vjerujem da postoji cak i latinski izraz za to.

Meni, da naglasim MENI kao Ja, ego mei mihi… Armija izgleda jadno! i koliko god ti trubio kako izgleda fantasticno, meni neče izgledati ništa bolje.

Nemoj se shokirati slijedecim, ali ti mi nisi u mislima kada pisem bilo kakav tekst na ovim stranicama.

I tu ne govorim o gameplayu, zabavi, ili nečem sličnom. ali kad staviš slike i kažeš da su odlične… Meni samo pada na pamet da ti kažem da probaš neku drugu igru i vidiš kako trebaju izgledati 2010te.

S obzirom da sam zaboravan tip, ja cu ti sada napisati poruku koju ces procitati 2013 u kojoj cu popljuvati MOH2010.

A nije da nisam probao, i sinoč sam opet prošao sve treninge… i znaš koje sam se igre sjetio kad sam pogledao neku ogradu izdaleka… Prince of persia iz 90 i neke jebote koliko kockica… izgleda kao 640×480 igrica…

Nisi se ti sjetio nicega, jer da te sjecanje sluzi onda bi shvatio da armiju nikada nisi igrao toliko dugo radi grafike, cak mozda niti gameplaya, nego radi drustva koje se okupilo oko te igre.

Pogledom na tvoj status u trekeru, defintivno potpadas u kategoriju 5