#18083

B051LjKo
Participant

Ne slusas. Nisam usporedio aa3 niti sa jednom igrom, nego sam dao primjer tehnologije od prije 3 godine (kada je i aa3 radjena) i da aa3 izgleda sukladno mogucnostima tog enginea. Nista vise, nista manje. To sto ti imas potrebu na svako moje odusevljenje ponekim detaljom pljucnuti, vjerujem da postoji cak i latinski izraz za to.

S obzirom da sam zaboravan tip, ja cu ti sada napisati poruku koju ces procitati 2013 u kojoj cu popljuvati MOH2010.

Eeeerm, jedna stvar mi nije jasna… Otkad je AA3 igra stara 3 godine? Koliko je meni poznato, izašla je niti prije godinu dana… dakle trebala bi još uvijek biti “hit” odnosno nositi se s uber fensi šmensi naslovima… No objašnjenje je da je to igra od prije tri godine, pa je i za očekivati da izgleda lošije?! Ha?

Pepić, hajd mi majke ti objasni jednu stvar… Iz kojeg razloga tako manično “braniš” AA3, kao da ti je netko večeru pojeo pa si kivan… Ok, sviđa ti se igra, trudiš se, to je sve lijepo i krasno… ali nisi nimalo glup, i siguran sam da ti je jasno koliki je to poluproizvod… Ne kužim čemu je potrebno trpati nas u “ladice” i “kategoriju 5”, prema kojom se nama zapravo ništa ne igra, pa samo tako malo seremo bez vezze?!

Što se tiče tvojeg oduševljenja detaljima, moram priznati da mi je to malo smiješno… Ono, koga zapravo boli kurac kako se vidi krasnop animacija kažiprsta prilikom relouda, i kako je to uber prejeben detalj, dok se istovremeno igra smrzne kad napraviš alt+tab… Dok i dalje nema službene podrške za antialiasing [nadam se da ne moram opet naglašavati koliko je ovo smiješno], dok igra ima 7 puta manje sadržaja od AA2, dok je sve krcato bugova i gličeva?! Ono, fakat ne kužim… A kad netko pljucne po toj istoj armiji (opravdano), to doživljavaš praktično kao napad na sebe!? Ne kontam…