HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaJebo sebe i ruse….Reply To: Jebo sebe i ruse….

Dakky
Participant

Moj prijedlog glasi ovako

-radi se nova stranica na brzinu, koristeci WordPress na mom hostingu

-postojeca baza ove postojece stranice (e107) se konvertira u WordPress i importa

-podize se phpBB forum, takodjer na mom hostingu

-postojeca baza ovog foruma se konverta u phpBB bazu i importa

Cijela ideja ima jednu manu, a ta je da ako se taj posao meni povjeri, moze trajati duze, jer ja nisam na vican svemu navedenom, i trebao bi se uciti u letu

Pozitivno je sto bi sajt bio odmah operativan i forum bi odmah radio, bez straha da ce se desiti najcrnja varijanta koju je troky naveo

Negativno je sto bi sajt izgledao prilicno defaultno, odnosno grafika bi se radila tek nakon sto bi se stvari poslozile, ali s obzirom da je moj smisao za dizajn, a i znanje za implementiranje istog nikakvo, sajt nikad vise ne bi izgledao ovako lijepo kao sto je sad.

Doduse, u WordPressu se stvarno svasta da napraviti, pa ako bude volje, mozda ko-operativno i dovedemo sajt do neke granice prepoznatljivosti.

Ovdje mozete pogledati showcase tj. radove koje su drugi ljudi napravili koristeci WordPress : http://wordpress.org/showcase/

E da, jos jedna stvar. Custom moduli tipa “online status” bi nazalost nestali. Chatbox bi ostao, ali bi mozda morao krenuti od nule.

Pozdrav