HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaJebo sebe i ruse….Reply To: Jebo sebe i ruse….

#18909

Troky
Keymaster

Za pocetak Troky, nisam shvatio da je doslo do toga da je stani pani. Na Skypeu je cijela ova situacija zvucala manje ultimativno tako da sam malo zatecen.

Situacija me dodatno uznemirila kad se nakon skypea onaj ‘rus’ uspio registrirati, a ispravio sam neke kritične bugove.

s obzirom da je neminovno da ce se pojaviti jos jedan lapan koji ce pokusati “hekati” stranice, da li si stvarno bio ozbiljan sa tim kategorickim brisanjem?

Nisi me shvatio… ukoliko se desi neko sranje, provider će blokirati/obrisati stranice. Žuti karton imamo.

  • nisam shvatio, neda ti se uopce vise zajebavati sa nasim sajtom ili samo sa onim nedovrsenim?
  • ukoliko je rijec bila o nedovrsenom, daj par konstruktivnih prijedloga, ali i da se ovog puta posao distribuira svima nama u skladu sa mogucnostima, odnosno da sajt vise ne bude iskljucivo tvoja pokora
  • ukoliko si se umorio od ovog sajta i ne zelis se vise zajebavati, nitko ti nece zamjeriti s obzirom da zadnjih 6 godina si dao vise nego sto je itko od nas mogao zamisliti, a budimo iskreni niti klan vise nije sto je nekada bio

Nije da mi se ne da zajebavati, nego nemam vremena.

Najmanje vremena trebalo bi mi da dovršim novi site (ili ga bar osposobim za osnovnu upotrebu) ali i on je baziran na e107 (doduše, najnovija verzija i može se apdejtati) pa ne znam isplati li se ulagati dodatne napore za dovršenje ako se opet netko počne hakirati.

Isto tako, isplati li se raditi novu stranicu za 2 newsa mjesečno i par forum postova?

S druge strane, svi sprdate Dakkyija a on je jedini dao konkretan prijedlog, a i jedini uvijek iznova pokazuje da mu je stvarno stalo do ovog klana.

Dakky je dokazao svoju volju, želju i umijeće prilikom izrade galerije. Nije da mu nismo dali priliku da se dokaže.

Lako je samo laprdati.