Nekakav work flow chart bi bio sljedeći
– bazu starog” foruma i stare” stranice probati konvertati u WP/phpBB3 (ako jedno od toga dvoje prođe, smatrati ću se sretnikom)
– napraviti galerije po sadašnjoj strukturi (npr. LAN party > izbor po LAN partiju)
– promijeniti NS-ove od domene prema mom hostingu
– integrirati forum u sam WordPress (to je već napravljeno, ali neće raditi dok se domena ne riješi)
– igrat se sa grafikom, widgetima
– učiniti stranicu oku što prihvatljivijom
– napraviti dobar SEO i napraviti kategorizaciju novih postova
dakky, koje od ovih 7 točaka ćeš ti riješiti, a koje moram ja?
tko će riješiti widgete?
što se domene tiče, stvar je gotova u 2min.
Vjerovao ili ne, mislio sam sve sam odraditi, ukoliko to budem znao. Imam volju, imam vremena, i imam zanimanje da naucim kako se neke stvari rade, tako da, najiskrenije, nisam ni racunao na tvoju pomoc.
Grafika je nesto s cime ja nemam apsolutno veze, osim eventualne promjene Hue/Saturation nekog dugmeta ili slike, da dode u boju templatea. Tu ce mi trebati pomoci, ali vjerujem da i taj dio mogu sam odraditi do neke granice.
Kad se stvar zgotovi, ako budes imao volje, mozes eventualno napraviti nekakav “widget” ili ga preraditi, pa da imamo TS3 status ili slicno. Iako i za to vec postoji gotova stvar, no doduse izgleda grozno.
Sve ostalo, dakle custom modovi i custom programiranje i custom ideje ja definitivno ne znam napraviti i ako bude potrebno, to je tocka koju ces ti odraditi ako budes imao vremena.