#21849

TheOldBarba
Participant

TheOldBarba,

posto si se ti nama predstavio,bio bi red se i mi tebi predstavimo.

Mi smo Ri051 klan,star skoro 10 godina. Original core crew je iz Rijeke i okolice (Opatija,Lovran,Jusici,Grobnik,Matulji). Tokom zadnjih godina,prikljucivali su nam se ljudi iz drugih dijelova Hrvatske, Karlovac,Zagreb,Osijek,Pula pa cak i iz Ljubljane. Ekipa je valjda prepoznala u nama velike gurmane i sommeliere,pa im nije bilo tesko staviti oznaku drugog grada kraj svojeg imena. Vecina ekipe je iznad 30 godina…..

Nadam se da cemo skupa provozat koji tenk te druzit se na Teamspeaku.

Pozdrav !

ma vidio sam da ste stariji i zato sam aplicirao na vas klan,a sto se tice rijeckih tablica na tenkicima to mi ne smeta jer imate manji porez na iste pa je ok,a i dopizdilo mi da me stalno neka dica maltretiraju sa “oces u klan, oces u klan”

team speak mi radi ok ali kad ga koristim sa wot/om iz nekog razloga bi mi crashnuo svaku drugu partiju pa je to vec big defekt za tim (i cudno mi malo to da se nediljom ustajete tako rano…a meni je inace sad svaki dan nedilja), tako da nema teorije da igram neki turnir sa vama bar dok ne slozim novi desk a to ce sigurno jos cekati malo,(ova zenina dica trose ko ruski ZIL/ovi a ja ih tetosim ko mercedese)

sto se tice zajebancije mislim da tu dobro stojim a sto se krumpira,maslina i vinograda tice ili eventualnog nalivanja tarace tu “ne smetam” naucio sam na to zadnjih godina,uglavnom sve ce to doc na svoje misto,nema presinga ni sa vase ni moje strane