HomeForumsWorld Of TanksWoT Tacticsthe Drill: Total War..Reply To: the Drill: Total War..

#23447

Uljanov
Participant

Uz ovu pjesmu čitati post..

http://www.youtube.com/watch?v=Rvi65l_ifb8

Ispali..

Prvo isprika svima zbog agresivnog vođenja..znao sam biti pregrub prema nekima i nadam se da se ne ljutite i kada budete vodili ekipu očekujem takav odnos i od vas..

Drugo da se zahvalim na svakom pojedincu jer smo odlični kao i takvi svaki klan bi vas trebao željeti u svojim redovima..ali kad se pogleda koliko partija imamo na leđima nije ni čudo..no lajferi.. !opr019fj

Treće (neću biti skroman!!!) oduševljen sam taktikama koje sam složio za mape Stepe i Ensk uopće me ne čudi kako smo samljeli konkurenciju..u jednoj i drugoj mapi sam toliko bio siguran u taktiku da nisam mogao naći manu..gdje su mi pojedinci pomogli maksimalno da se naprave neke finese i hvala vam na tome..

Četvrto isprika na lošem vođenju taktike na mapi Abbey..prvo što sam isključio apsolutno svoje prvotne planove..drugo što sam rekao da arty nema smisla jer nisam primjetio njihov očiti doprinos..treće što su stvari nakon što je vrijeme isticalo uvlačila se nervoza u tim što je isto moja greška..

Dečki bilo mi je čast voditi vas i igrati s vama..žao mi je što ovakvih druženja nemamo više..nadam se da ćemo jedan do drugoga u ovolikom broju opet držati redove i trošiti gusjenice..

Da završim odličnom pjesmom i citatom:

..we remember the fields there our tanks held the lines, we remember our brother in arms..