Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

!opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx

Ovo sto pise u subjectu vise ne zelim vidjeti u statistici. Mislim da dovoljno dugo igramo ovu igru da i najokorjelijim chiterima mozemo uzeti barem jednu rundu.

Imamo pred nama IC sada i odraditi cemo dva treninga minimalno. Takodjer hocu da se netko ozbiljno ulovi 203ice da na ICu moze pogoditi s kraja na kraj mape lijevo komarcevo jaje. Ukoliko nitko ne zeli ja cu se uhvatiti toga, ali ovaj mec hocu dobiti.

Shvatite me ozbiljno, jer mislim da prevrsilo svaku mjeru kad su nas Ludi zguzili na RT-u. Pregazeni smo bili od neorganizirane bagre, klana gdje na njihovom TS-u je nemoguce cuti suvislu recenicu, idiota koji se svadjaju za jedan kill…….

Ja mislim da porazom protiv Ludih smo dotakli dno.

!opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx !opr019fx

B051LjKo
    Participant

A kako ti točno misliš da uzmemo rundu u meču u kojem od početka igramo s igračem manje… u kojem prva runda meča završi tako da protivnik ne klikne n discard runde i pobije dvojicu prije negoli itko skuži da je live runda… i za kraj, u kojem od trojice koji igraju jedan ima mamu koja skida mp3ce za trajanja meča… čitaj imap je skakutavi ping i golemi packet loss

Ludi su nas pošteno pobijedili… štoviše, Luda ih je za nevjerovati uspio dovesti u red i odigrali su meč vrlo disciplinirano…ja sam u navedenom meču potpuno zakazao… ali sam sam si kriv; jednostavno sam premalo igrao u zadnje vrijeme i još uvijek si nisam frend s mišem…

Zaključak, socijalističke parole ne znače ništa ako se ne ufatimo puške… a zadnjih dva mjeseca jedini koji ozbiljno puca je Armada… u takvim okolnostima se i nemre očetivati drugo od liste poraza…

LittleCannon
    Moderator

Uopce me isprike ne zanimaju. Ako niste u mogucnosti odigrati mec, da li zbog brojcanog stanja, ili pinga ili necije mame ( sto uzgred budi receno smatram najgorom isprikom do sada), radije kliknuti na forfeit, nego glumiti vrecu za napucavanje i ismijavanje. Jedino tako 0:7 dolazi u obzir.

A do onda raspored je slijedeci za nadolazeci IC:

Nedjelja u 21:00 trening

Ponedjeljak 21:00 trening

Utorak 21:00 trening

I da, ako ne odradimo barem jedan trening i jos pritom ispusimo mec, odjavicu nas sa twl na neko vrijeme.

!opr019ge

Dakky
    Participant

Da stvarno, sta je bilo s Gancijem…. vidjeh ga samo u prvoj rundi na statsima……

B051LjKo
    Participant

Uopce me isprike ne zanimaju. Ako niste u mogucnosti odigrati mec, da li zbog brojcanog stanja, ili pinga ili necije mame ( sto uzgred budi receno smatram najgorom isprikom do sada), radije kliknuti na forfeit, nego glumiti vrecu za napucavanje i ismijavanje. Jedino tako 0:7 dolazi u obzir.

Lako je biti general poslije bitke… Skupili smo se čak dva sata prije meča…. malo se propuškaralo i kada je trebao početi meč sranje… prvo natezanje od 15 minuta s CDCom, a kada se Ganci i uspio spojiti nije se mogao spawnati… probali smo najprije 3 runde discardat… zatim se reconnectao, na koncu je i restartao komp… i falus…. protivnici su već počeli gubiti živce (što je i razumljivo jer su fakat čekali 40 minuta) i onda je počelo Siketovo warpanje…

Isprike ili ne isprike… cviljenje ili ne cviljenje iluzorno je u takvim uvjetima očekivati išta… Još smo i htjeli probati 3vs4 ali kako je to bilo 2vs4 i nije imalo nekoga smisla…

Što se tiče forfita…. bosiljak u životu nije napustio server jer ga je netko spankao pa nije ni taj put… niti će ubuduće… da smo forfitali prije još i hajde, ali ako smo krenuli jebi ga…

Za treninge se slažem…. kao i za odjavu s TWL-a ako se ne uzbiljimo kao cjelina…. bilo bi šteta prekinuti niz, ali bolje i to nego da igramo kao guske u magli…

EDIT: Da ne napomenem da je usred discardanja rundi puknuo server i samoinicijativno se prebacio ma MP pa je i to trebalo ponovo riješiti… sve u svemu… jedno kolektivno veliko sranje…

Zh0rZh
    Participant

Mozda odradit scrim sa ludima in ICu ?

Ganci
    Participant

Ganciju je CDC sjebo komande u Armiji znaci sve tipke na tastaturi za su po defoltu u Armiji bile prazne,

i narafno nakon par “pas-mater” psovki i kad sam se spojio na drugi server skuzio di je greska…

“With CDC you are never sure/secure”

ArMaDa
    Participant

Hmmm,Zasto najgora isprika?? Pa sve mi je bilo super prije matcha , cak sam i bio u pozitivi s kilovima a nakon treceg discarda ja cak i ubijam gancija mislici da ne nevazeca runda i onda umirem paleci vatru bezbrizno na nekom brdu. Nakon toga server pada i sranje pocinje , mama skina i ja je upozoravam ali sranje ne prestaje. Prestaje tek nakon matcha kas sam restartao cijeli comp a to mi nisu dozvolili tokom matcha jer su nas i ovako cekali 1 sat tako da … Cijeli match je bio sranje a u normalnim uvjetima ti decki ne bi imali sanse , bio tamo i UVJEREN sam..toliko

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.