Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Meni osobno najvise se svidio shoot house, ove dve nove mape su odlicne, velike i prostrane sto mi se jako svidja. Posebnop je fora kad te pogodi nesto kako se ekran strese.

P.S. ah da na shout houseu imam score 14907 iz drugog puta sa puskom 🙂

B051LjKo
    Participant

Mapice su super, mada se jos nisam onlineizirao, novi ironsighti za pilu i m16 KONAČNO IMAJU SMISLA na mid rangeu, granate se mogu bacati normalno u dalj, jebo’te imam felling kao da sam prije bacao ciglu kad vidim koliko ovo odleti…

A ono što je sigurno najveći dobitak ovoga patcha je činjenica “nema više roof buga na blizzardu”

BaXuZ
    Participant

ma odakle to tebi da ga nema, ja i troky isprobali, ima roof bug! on vidi kutije iza mene, a mene ne vidi, i to sa obadva brda smo probali i obadva krova. Vidi se bolje i ljepse nego prije, ali roof bug je tamo di je i bio

B051LjKo
    Participant

Ja sam probao u singleu, probaj i ti…. Popni se na Antenna roof i porazbacaj po krovu nadice i puskice koje uredno vidis sa najviseg brda što prije nije bio slučaj… Za online play ne znam jer nisam probao

BaXuZ
    Participant

e pa mi probali online, zato pregrizi jezik, jer postas neprovjerene informacije na http://www.ri051.com, sto je kaznjivo po clanku jedan, pivskog zakonika iz naseg statuta

BaXuZ
    Participant

najbolji bug koji sam ikada vidio mi se desio sinoc na urban assaultu, snajperista izvuko pistolj i poceo pucat po mojim ledjima, u ulicici, bio je u stojecem stavu i hoda prema meni, ja se okrenem i udri pilom po njemu, ispuco sam oko 70 metaka, frajer jos uvijek stoji s uperenim pistoljom u mene, i ja kontam, sta jos nije mrtav, mamumu, i strejfam oko njega i pila radi ko luda i on i dalje stoji, i onda skontam da je mrtav i da je to sad neki novi bug, mrtvaci koji stoje s uperenim pistoljom u vas.

BaXuZ
    Participant

al najbolja stvar u 2.5 je definitivno cinjenica da ako si ti zadao prvi metak u protivnika, ovome su jako male sanse, 1%, sto je dosada nesto najrealnije ikad vidjeno u igrama, plus ono kad doskocis s neke visine i oruzje ode, to je isto super, a ne da me frajeri u letu ubijaju, ko neki terminatori

Dakky
    Participant

znaci prelazis na AA 2.5 ???? 🙂

BaXuZ
    Participant

ne, cekat cu 2.6 da isprave roof bug

Dakky
    Participant

moji dojmovi- dockside super mapa, vise mi se svidja od extractiona, ali je laggg uzasan i totalno je neigrivo…

extraction je ok mapa ali mi se cini da je raj za kempere, odnosno svi legnu negdje i gledaju bus i niko se ne usudi ic po objektiv… malo mi je bzvz to.. extraction bi bio OK da ispod ceste ima i tunel kanalizacije ili pothodnik neki ili tako nesto pa da ti bude manji bed pretrcavat cestu jer tri put sam pretrcavo i tri put sam dobio metak u celendru

BaXuZ
    Participant

kad skuzis redoslijed spawnanja, mapa bude ok

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.