Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›2.7 versione
-
AuthorPosts
-
September 14, 2006 at 11:25 #809
Profa_CroParticipantYo cannon malo sam citao tvoj osvrt na 2.7 i imam dojam da ja sa svojom kantom atlon 3000(venice) 64bit socket 939, 1gb rama dfi lan parti ultra d ge force 6600gt gs necu to moci pokrenuti a nemam bas predispozicije (hladjenje tocnije) da klokam sistem.
I sto sada? !sere
September 14, 2006 at 12:48 #8412
LittleCannonModeratormoj komp je isti kao i tvoj sa razlikom sto unutra imam GF6800 i mogu ti reci da mi ne radi bas veselo. Da ti budem iskren neznam ni ja sto bi sada, kad bih imao love isao bih odmah uzeti novi stroj, medjutim………
A jebiga pribjegavati ce mo trikovima i gasenjem dodatnoh detalja, ali ne vjerujem da cu ja moci dugo izdrzati. Jos samo trebam zenu uvjeriti da nam treba novi komp………………
September 14, 2006 at 17:00 #8413
Profa_CroParticipantHm,zena,nepremostiva prepreka kad muskarcu nesto treba!!!
Ma kupit cu jace napajanje i jos nekoliko hladnjaka i navinut cu ga dokle ide.
Graficka mi u 3d u leru radi 500 sa 1000 i mogu je navinuti cak sam i flesal bios na zadnju verziju pa cemo viditi el se bude iskrilo iz kucista ili ce raditi.
A mozda cu i ja imati more ako mi poplavi ekran!!!!
Spreman sam na sve opcije.
A koju imas 6800? El mozda ona sto ima oznaku le leadtekovu?
Ako je ta imam ti ja dobre programe da dobijes ultru !valjak
September 14, 2006 at 17:41 #8414
LittleCannonModeratorSeptember 14, 2006 at 21:21 #8415
+satan_panonski+Participant!opr019ge
dakle replay na komentar little cannona
* frame rate je otisao u nepovrat, citao sam po forumima da decki sa SLI poljem i prcesorom od 4200+ imaju frame rate od 13 do 40,sa naglskom na donju granicu
– imam athlona 64 3200 1gb rama i 7900gt i igra se vrti kao i prije
* kompletna igrivost je promijenjena
– apsolutno netocno, samo se 203com treba malo drugacije gadjat
* modelma vojnika je smanjen broj poligona do te mjere da su svi postali kockasti na oko
-glupost, netocno potpuno
* bombe sada lete, citirati cu Klreta, kao da svi imamo minobacace
-glupost
* umjetna inteligencija u kooperativnim mapa je na razini retardirane amebe ( doduse ako nista drugo, barem AI precizno puca)
– nisam probao
* izbornici su do te mjere redizajnirani tako da se osjecam kao potpuni noob koji potpuno izgubljen ( sto i jesam, mislim izgulbljen)
– istina, ali da se naucit :smt019
* kompletan dojam je da igram neku potpuno drugu igru koja eto samo podsjeca na armiju
– glupost :smt019
* vrijeme ucitavanja igre a zatim i mape produzilo se nesto sto se broji minutama
– potpuno netocno, isto je kao i prije
September 14, 2006 at 22:17 #8416
LittleCannonModerator!opr019ge
dakle replay na komentar little cannona
* frame rate je otisao u nepovrat, citao sam po forumima da decki sa SLI poljem i prcesorom od 4200+ imaju frame rate od 13 do 40,sa naglskom na donju granicu
– imam athlona 64 3200 1gb rama i 7900gt i igra se vrti kao i prije
* kompletna igrivost je promijenjena
– apsolutno netocno, samo se 203com treba malo drugacije gadjat
* modelma vojnika je smanjen broj poligona do te mjere da su svi postali kockasti na oko
-glupost, netocno potpuno
* bombe sada lete, citirati cu Klreta, kao da svi imamo minobacace
-glupost
* umjetna inteligencija u kooperativnim mapa je na razini retardirane amebe ( doduse ako nista drugo, barem AI precizno puca)
– nisam probao
* izbornici su do te mjere redizajnirani tako da se osjecam kao potpuni noob koji potpuno izgubljen ( sto i jesam, mislim izgulbljen)
– istina, ali da se naucit :smt019
* kompletan dojam je da igram neku potpuno drugu igru koja eto samo podsjeca na armiju
– glupost :smt019
* vrijeme ucitavanja igre a zatim i mape produzilo se nesto sto se broji minutama
– potpuno netocno, isto je kao i prije
Da sada idem vaditi screenshotove u pokusaju dokazivanja, mislim da bi rasprava otisla predaleko. Zamoliti cu te da razmislis jos jednom i malo bolje pogledaj, i vidjeti ces da je vrlo malo toga ostalo isto.
No opet ostaviti cu rezervu i reci da imamo razlicite poglede na zivot, a samim time da ja i ti istu stvar vidimo razlicito.
P.S. za komentirati bilo koju vijest na stranicama imas opciju “comment” odmah ispod vijesti, ali vjerovatno nisi dobro pogledao iz prve :smt077
September 14, 2006 at 23:20 #8417
DakkyParticipantBarton 3200+, 1 GB DDR400, X800PRO 256MB 256bit GDDR3
10 FPS na Steamrolleru…
jednom rijecju: NEIGIRIVO
pa vi recite sta god ocete..
September 15, 2006 at 00:55 #8418
B051LjKoParticipantdaKKy ne kipaj, ako groo sam bartonom 2500 i 960pro može imati 20, možeš bogami i ti….
September 15, 2006 at 01:00 #8419
B051LjKoParticipantBTW Satane panonski, nisi probao mapu kada i mi [nekoliko sati nakon što je prerelese pušten] i razlika od jučer do danas je OGROMNA. DOk jučer nisam mogao navući 20 FPSova (na low detaljima, bez antialiasinga, koliko god to glupo zvuči) danas mi sve radi više manje normalno, sve na high 2xAA 4x aniso….. i općeniti dojam je puno bolji od jučerašnjih depresija….
– bombe lete 50% dalje (i jučer, a i danas bogami)
– AI je retardiran
-nove uniforme (bez obriza na broj poligona, a vodi računa da je zaključak donesen u nazubljenosti bez AA) su odvratne
Toliko
September 15, 2006 at 05:21 #8420
GanciParticipantEvo bas skidam i citam sve i svasta okolo, pa tako i kao uvjek naseg/vaseg littlecannon-a.
Eh sad radio nocnu umoran ko pas, pa sam mozda i fulao koji detalj…
samo da potvrdim vase misljenje…
trenutno me zastupa
2.4 pentium 800 Mhz FSB
Asus P4C800 Deluxe
2 x 512 400Mhz Memorija
GeForce 6600 GT (128 MB)
i moja draga zena od svojih 26 godina ( barem su mi tako rekli njeni roditelji !opr019g2 )
ja sad odo ubit oko do nekih 15 sati, i po vasoj slobodnoj procjeni, dali mi se isplati budit i nadat da se ovo djubre od 2.5 Gb-a skinulo te da cu ga moc dignut na svojoj ragi ( misleci na komp a ne zenu :smt021 )
September 15, 2006 at 06:56 #8421
d3uhaParticipantHm,zena,nepremostiva prepreka kad muskarcu nesto treba!!!
Ma kupit cu jace napajanje i jos nekoliko hladnjaka i navinut cu ga dokle ide.
Graficka mi u 3d u leru radi 500 sa 1000 i mogu je navinuti cak sam i flesal bios na zadnju verziju pa cemo viditi el se bude iskrilo iz kucista ili ce raditi.
A mozda cu i ja imati more ako mi poplavi ekran!!!!
Spreman sam na sve opcije.
A koju imas 6800? El mozda ona sto ima oznaku le leadtekovu?
Ako je ta imam ti ja dobre programe da dobijes ultru !valjak
imam ja LE leadteck i riva tunerom sam 3od4 pipa otvorio. koji jos progy postoji?
September 15, 2006 at 09:05 #8422
Profa_CroParticipantPotrazit cu danas popodne pa ti posaljem na mail,imam jedan foldercic sa programcicima za nju jer sam je imao prije 6600,ali iskreno meni se vidi bolje ova 6600gt gs jer ide podosta visoko samo joj rijesis hladjenje nego navinuta 6800
September 18, 2006 at 12:41 #8423
Profa_CroParticipantSorry,greska bio je to 6200 le,ali 6800 bi trebao raditi sa riva tunerom i uz malo prckanja po biosu bi se trebao otkljucati na ultru
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.