Dakle, evo jedne obavijesti!
U nedjelju 11.03.2012 biti ce odrzana 2 Velika Nagrada Bez Velike Nagrade Ri051 ili Grand Prix without Grand Prix ( ovo je tu samo da bi se dobio internacionalni prizvuk)
Prema posljednjim podacima na startu ce se pojaviti 7 vozaca. Ukoliko ima zainteresiranih za voznju slobodno se mogu prikljuciti, ali nazalost uvijet postoji. Koji su uvjeti ali i pravila mozete procitati ispod.
Dakle pravila sudjelovanja u 2. Ri051 GPwGP:
- pravo sudjelovanja imaju samo clanovi Ri051(ipak nepotizam je dozvoljen)
- minimalno vrijeme u kvalifikacijama mora bit ispod 1:18.000
- resetiranje bolida ce bit onemoguceno
- ulazak u box tipkovnickom kraticom biti ce onemoguceno
- prikljucivanje utrci nakon sluzbenog starta biti ce onemoguceno
- pogled ce biti ogranicen na pogled iz bolida
- s obzirom da igra podrzava detaljan naknadni pregled snimke utrke, pazite kako vozite jer naknadnim vecinskim konsenzusom mozete biti diskvalificirani ukoliko se dokaze ste izazvali nesrecu na stazi
Ovo je za sada osnovni nacrt pravila. Ukoliko mislite da nesto nedostaje ili imate kakav dodatak slobodno dodajte.
A sada o samoj utrci:
- Blackwood GP 20 krugova
- kvalifikacije u 21:15
- pocetak utrke u 21:30
- obavezan jedan ulazak u box
- pobjednik utrke dobija pravo negranicenog busanja u prsa i po jedan pelin od svakog sudionika u utrci u kaficu po izboru
Svi zainteresirani gledaoci mogu pratiti utrku kroz web browser po izboru na stranici:
http://www.lfsworld.net/remote/?host=Ri051+po+boke+klub
Gledaoci sa Ri051 clanskom iskaznicom ce se dakako moci prikljuciti i na Teamspeak i uzivati prosirenom vokabularu uvredljivih naziva i politicki nekoretktnih izjava svih sudionika utrke.
Mislim da je ovo dovoljno za pocetak, iako mislim da cu se ili ja i li netko od vas jos dodatno sjetiti necega.
p.s. nadam se da nisam pogodio vrijeme nekog ESL-a ili bilo kakve druge djecje igrice :smt110. Ako jesam javite kako bi se uskladili
p.s.s. Dakako da ce naknadno moci ocekivati i !press iz nase sportske redakcije