Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Opcenito – Main›3.0 pre-load
-
AuthorPosts
-
June 9, 2009 at 20:25 #1591
Zh0rZhParticipantJune 9, 2009 at 21:25 #17062
DakkyParticipantAaaaaaa sta je to pre-load ? Ja skidam al ne znam sta znaci ?
June 10, 2009 at 17:02 #17063
GrooParticipantČemu da ja to uopće skidam kad nemogu pokrenuti 🙁
June 10, 2009 at 18:10 #17064
LittleCannonModeratorJune 10, 2009 at 18:22 #17065
RimtuTiTukiParticipantMislim da Grujo misli na svoj komp…
June 10, 2009 at 20:33 #17066
GrooParticipantKomp je velesranje ali ipak v 3.0 ide u probu
Every detail counts……..to ce biti moto pod kojim cu igrati !opr019hx
June 21, 2009 at 07:31 #17067
GnjidaParticipantVidim da vas izlazak toliko očekivane verzije AA3 nije previše uzbudio(probudio) 😀 Na Ludom forumu vodi se živa rasprava,možda i malo preživahna :smt004 Puni smo emocija i nostalgije,jedni su zadovoljni drugi(uključujući i mene)totalno razočarani.
O dobrim stvarima u igri može se puno toga pročitati na vašem forumu,a one koje su meni loše i strašne,ukratko ću vam nabrojati.
1.Grafika mi je stravična,totalno sam u šoku….izgleda mi ko COD4 na pokvarenoj konzoli! Užas,neznam kaj vi o tome mislite,ali grafika u AA2X mi je puno realnija i prirodnija,boje su puno mirnije i realnije,neznam….igra mi je toliko gadna da mi ju je i teško gledati
2.Nema trackera? Katastrofa….debilana
3.Fijasko sa izlaskom igre,otpuštanje SVIH devova….pregmatic,autorizacija….užasna podrška…..užas!
Probat ću zaigrat za otprilike mjesec dana,možda neke stvari legnu na svoje mjesto….ali iskreno ne nadam se previše. Mislim da je s mojim napucavanjem u armiji definitivno gotovo,osim ako netko od mojih pametnjakovića ne nađe neku drugu dobru pucačinu u vidu arme ili flashpointa! Vidimo se riječke pičke! :smt007
June 21, 2009 at 09:19 #17068
LittleCannonModeratorVidim da vas izlazak toliko očekivane verzije AA3 nije previše uzbudio(probudio) 😀 Na Ludom forumu vodi se živa rasprava,možda i malo preživahna :smt004 Puni smo emocija i nostalgije,jedni su zadovoljni drugi(uključujući i mene)totalno razočarani.
O dobrim stvarima u igri može se puno toga pročitati na vašem forumu,a one koje su meni loše i strašne,ukratko ću vam nabrojati.
1.Grafika mi je stravična,totalno sam u šoku….izgleda mi ko COD4 na pokvarenoj konzoli! Užas,neznam kaj vi o tome mislite,ali grafika u AA2X mi je puno realnija i prirodnija,boje su puno mirnije i realnije,neznam….igra mi je toliko gadna da mi ju je i teško gledati
3.Fijasko sa izlaskom igre,otpuštanje SVIH devova….pregmatic,autorizacija….užasna podrška…..užas!
Probat ću zaigrat za otprilike mjesec dana,možda neke stvari legnu na svoje mjesto….ali iskreno ne nadam se previše. Mislim da je s mojim napucavanjem u armiji definitivno gotovo,osim ako netko od mojih pametnjakovića ne nađe neku drugu dobru pucačinu u vidu arme ili flashpointa! Vidimo se riječke pičke! :smt007
Evo gnjidasti, da ti malo olaksam ili cak mozda smirim sa par lekcija iz povijesti ( ti Troky prestani se cerekati jer ako sam ja Broj Jedan onda si ti svakako po karakteru Bob Rock)
Dakle, kada je izasla 1.0 verzija, to ne da je bio fijasko nego totalni promasaj. Devovi su tada izbacili igru koja nije imala cak niti server browser. Kada bi i doznao nekakvu server adresu nisi imao sanse se joinati jer A) server je bio krcat 24 sata, B) autorizacija nije radila (poznato?) C) za igrati igru bilo je potrebno napraviti lika na AA stranicama koje su od 24 sata u danu, 20 sati bile srusene.
U prvih 8 dana igre su izbacena 2 patcha (1.01 i 1.01b) koja su ispravljala elementarne stvari koje su uopce bile potrebne za igrati igru.
Dokaz, koliko su jadno krenuli moze vidjeti po STRANICAMA koje su na kraju napravili tako jadno samo da ne bi dodatno gusili auth server.
Dakle u svakom slucaju moze se reci, da se povijest ponavlja, odnosno armija je ostala armija, sto znaci govno od programerskog koda koje kurca ne valja i koje bi svaki pametan covjek pobrisao sa svog diska. No onda sa druge strane, evo vec se 7 godina premisljam da li da je pobrisem sa diska…….
June 21, 2009 at 09:30 #17069
LittleCannonModeratorJune 21, 2009 at 10:22 #17070
B051LjKoParticipantVidim da vas izlazak toliko očekivane verzije AA3 nije previše uzbudio(probudio) 😀 Na Ludom forumu vodi se živa rasprava,možda i malo preživahna :smt004 Puni smo emocija i nostalgije,jedni su zadovoljni drugi(uključujući i mene)totalno razočarani.
Ne znam kakva je grafika, jerbo ne mogu uć u igru zbog smrzavanja i blokiranja (probao 30 puta svaki put isto), ali sa supportom sam zadovoljan,(bolje da se ne javljaju, jer mi se neda slušat glupe isprike, a i tko će ga raditi kad više nikoga nema) kao i sa otpuštanjem devova… s time da bi ih ja pobio, a ne otpustio. Nakon 3 godine razvoja s gotovim engineom napraviti ovako katastrofalnu igru nije lak niti jednostavan zadatak… A bavimo se i reverzibilnim inženjeringom… Nakon što smo u 2.4 inačici dobili uber transparentne ironsighte, (trening je jedino što sam nakon 3 sata reseriranja kompa uspio otvoriti) s kojima su valjda baš svi bili zadovoljni, eto više ih nema… Anti aliasing je isto tako “višak (ovo je nevjerojatno, kao da danas netko napravi novi auto s dvotaktnim benzinskim motorom bez katalizatora)… Uglavnom, mene živo interesira koju smo igru gledali na onim pre relese filmićima, jer to da ga jebeš nije ovo govno koje su nam servirali…
June 21, 2009 at 11:25 #17071
RimtuTiTukiParticipantGnjida, daj objasni bosiljku da je to zbog toga sto ima AMD…
Meni radi pola vremena… cak sam skupio doboljno bodova i uspio otvoriti sve treninge…
Cak mi i djelomicno radi statistika… a kad nadjes server na koji nije navala postane i igrivno.
June 21, 2009 at 12:08 #17072
LittleCannonModeratorJune 21, 2009 at 12:34 #17073
RimtuTiTukiParticipantZato sam i napisao da meni radi pola vremena, da nemam ATi 4850, vjerojatno bi radila savrseno…
June 21, 2009 at 13:07 #17074
DakkyParticipant2.Nema trackera? Katastrofa….debilana
Ne mogu vjerovati da ti to smeta. Ljudi nece moc vidjet tvoj mega veliki FR. Haha…
Pa imas ingame tracker koji kad proradi ce bit jos i bolji od aaotrackera…
June 21, 2009 at 14:19 #17075
GnjidaParticipant2.Nema trackera? Katastrofa….debilana
Ne mogu vjerovati da ti to smeta. Ljudi nece moc vidjet tvoj mega veliki FR. Haha…
Pa imas ingame tracker koji kad proradi ce bit jos i bolji od aaotrackera…
Tracker me je tjerao da se potrudim malo više i uvjek sam si zadavao neke ciljeve. Prvo 50k killeva pa 100 …pa FR ,pa generalski čin itd. Jebiga,volim statistike i nemrem si pomoći. Mogao sam uvijek vidjeti svoj i napredak svojeg klana! A ovak,kurac! Ingame tracker? Bulšit! Ak bu radil ko sama igrica,onda bu super trekal! 😀
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.