Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Uljanov
    Participant

Da mal serem..:)..ko zna oćemo se skupiti..:D

Šalu na stranu JA SAM ZA!!

Troky
    Keymaster

Meni je 3v3 bezveze… nit’ smrdi, nit’ miriše. Bilo bi bolje da se tu i tamo skupimo sedmorica nedjeljom popodne i odigramo normalan turnir kako spada.

MiniGun
    Participant

Meni je 3v3 bezveze… nit’ smrdi, nit’ miriše. Bilo bi bolje da se tu i tamo skupimo sedmorica nedjeljom popodne i odigramo normalan turnir kako spada.

Otprilike i ja tako mislim o 3vs3, al’ ako postoji interes, nacelno sam za. Mozemo iskombinirat i 7vs7 na ESLu bilo koji dan pored onog nedjeljnog za 250 jevreja…samo je, po meni, problem skupit nas toliko…

Warsteiner
    Participant

ako se skupimo za 3vs3 ja sam za 😛

a i za ovaj prijedlog sam da igramo esl bilo koji dan samo kad nas se skupi dosta

who dares wins

Ajkula
    Moderator

Ja sam otvoren za sve opcije.

Kad se vrnem,mogli i bacit jedno iskrcavanje na klan warsima . Znam da je znastvena fantastika,al mozemo probat skupit 15 ljudi. Cisto iz zajebancije.

zvonzi
    Participant

ja sam za i za 3v3 i naravno 7v7, a i CW ako se skupimo taj jedan dan za iskrcavanje. ovaj vikend sam doma do cca. srijede, tako da ću visiti na TSu, a i primjetili ste da i tokom tjedna poduplam (jedini je problem šta nemogu na TS), tako da i preko tjedna mogu odigrati ako treba. 🙂

Srdo
    Participant

Ovaj vikend me nema, ali sam za: iskrcavanje i 7vs7.

3vs3 je totalno gej:)

MiniGun
    Participant

@Ajk Nu, jel brojis sitno. Tajm je zaprt do daljnjega brijem.

Ajkula
    Moderator

Sitni kume,sitno. Jos 9 dana !! ..do Olimpijade. :smt030

ArMaDa
    Participant

jebem ti 3v3 je svima gey a kad se spoje na ts prvo pitanje “jel ima kakav platuncic” 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.