HomeForumsWorld Of TanksWoT Caffe6.4.0. Dojmovi

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Ajmo ljudi, što ste utihli?

Čujem da B051ljko nešto nije zadovoljan

A i nema komentara na nove tenkiće, kv13, lowe

Nisam se igrao jučer, a nitko ništa ne laje…

Srdo
    Participant

Ja sam igrao nešto sitno i patch je sasvim zadovoljavajući. Smeta me osjetno veći ping i trzanje zbog “popravljenog” spotting sistema.

Nove mape su odlične, sviđaju mi se, odigrao po dve partije na svakoj, više ti ne mrem reći:)

B051LjKo
    Participant

Moj prvi dojam: loše i razpočaravajuće…

1. Spotting je broken, najvidljivija promjena novog sustava je da sad tenkovi puno brže nestaju nasred polja nego ranije

2. Nove mape su nove, dakle zanimljive, koliko su dobre, pokazati će iskustvo

3. T32 je ubijen, nerfan je gun s 360 na 320 dmg-a, nervan je view range i elevacija topa je sad jednaka onoj na Alfi… u prijevodu, katastrofa… Ne da se ne možeš hull downat, nego uglavnom gađaš u nebo… uglavnom, prekrasno

Vrana
    Participant

Igra ne valja, to ovaj patch nije ni popravio nije pogoršao. Barem ne značajno.

Ali clan warsi bi mogli neku raliku napraviti.

scaramush
    Participant

ping ostao meni isti, al se zato moja omiljena SU vozila usporila i postala više neprecizna…

tenkić dolazi, pa krene da trčkara brže sporije i vidi nema ga više, ups eto ga pojavio se nakon nekih sto metara ispred mene. bit će to klingonci igraju sa kloking uređajima koje su kupili negdje na placu od kineza.

zvonzi
    Participant

nisam još niti probao, tako da neću niti komentirati.

Ajkula
    Moderator

Igra je ful super !

Hvala devovi ! :smt023

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.