Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

prijavljeni smo za ladder, nemamo jos nijedan match tamo, o chemu se radi?

ocemo li uskoro izazvat nekog?

B051LjKo
    Participant

BeZ servera, nema ni kruha, bez kruha nema igara… B051LjAk se uintezivirao lede nabavke servera i čeka da isteknu neka dosta čvrsTa obeĆanja (još drugi tjedan) po tom pitanju… Slijedeći vikend ću vam moći svima točno reći kada ćemo dobiti server… ovako ili onako, biti će uskoro…

Dakky
    Participant

Ne znam da li ste vidjeli, ali DeathWave je na gamer.hr forumu napisao da trenutno postoji jedan HR hosting provider koji ce vjerojatno u blizoj buducnosti ponuditi i AA game servere, i to s honorom i to po vjerojatno ultra niskim cijenama. ( link ) (morate biti ulogirani u gamer forum)

Uglavnom, testni server se nalazi na 85.114.56.218 i ja imam zadivljujucih 25ms pinga do tog servera…

:smt006

Edit#2 : Vittorio (ex-presidente) nam moze srediti server na Filozofskom faxu, rekao je da mu netko treba dostaviti tehnicke podatke i sta sve treba imati… za prvu ruku to bi nam jako dobro doslo… zar ne…

Edit#3 : Da li je netko probao kontaktirati MediaTel? (nemojte me sad popljuvati, znam da je Zoky_ri svasta pljuvao po RiWi-ju, ali ovo bi bilo cisto profesionalno). Mozda bi nam doticna “firma” mogla ponuditi kakav server u zamjenu za koji oglas na nasim stranicama? (ili tog papana iskljucujete po defaultu?) :smt021

Pozdrav

BaXuZ
    Participant

Daklem, dio ekipice se josh nije prijavio na 6 vs 6 ladder, pozuriti na TWL i kliknuti JOIN

Dakky
    Participant

JA I KIZO OTPADAMO ZA DANAS

izgorio mi NT za ISDN i SPLITTER za DSL!

bio mi tehnicar u roku od pol sata od prijavljivanja kvara! zamjenio NT ali DSL kaze da mora doc popraviti drugi tehnicar, da on to ne moze. Tako da ja veceras ako bude frka mogu igrat preko Carneta na 64k ali Zoks je iza routera i ide van preko dsl-a tako da on definitivno otpada….

zanimljivo je da me je tehnicar pitao da li JA imam izolirke ili selotejpa da izolira zice… i isto tako, spojio je splitter IZA NT-a (na klasicni analogni izlaz) i rekao da mi sad mora raditi i DSL. LOL!

Naravno ne radi, cekam tehnicara koji ce valjda sutra doc……..

Pozdrav

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.