Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Citajuci malo po forumima otkrio sam da je 2.4 puna bugova. Mozda jedan od najvecih je onaj da kad prebacis na 16bit boju sve sjene su ponovo vidljive kroz zidove. Takodjer na SF Blizzardu postoji bug kako decki iskopcavaju maglu, tako da se nemojte cuditi ako uskoro popijete metak sa druge strane mape. Lista ide dalje, ali ovo je samo ono sto mi se ucinilo kao ozbiljniji propusti &|

Dakky
    Participant

kao sto sam rekao, i u aa je slucaj kao i s drugim softverom, obicno developeri naprave jedan korak unaprijed i dva unazad..

B051LjKo
    Participant

16 bitna boja i nije neki bed jer je neigrivo u potpunosti, fale SVI ZIDOVI ukljucujuci bedem, a i izbaci te igra vrlo brzo sa servera, ovo za maglu je vec druga stvar. Treca stvatr je neki vaginić vezan za jačunu zvuka i editiranje ini filea. Automatski zabijaju ban ako si promijenio nešto sa 0.5 u 1 (nešto se zvjezdice jer su sakrili na forumu, a meni se nije dalo kopat)

LittleCannon
    Moderator

Ma to je bilo za radijus zvuka, i to je stara stvar. Fora je u tome kada promijenis u ini na 1 onda cujes apsolutno sve zvukove jednakom jacinom, sto znaci ti na SF Reconu prdnes u Ass spawnu, ja te na C objektivu cujem tako da mi spadnu slusalice sa glave ~:(

BaXuZ
    Participant

mislim da grijesite sto se blizzartda tice, ljudi iz defa sa nightvisionom vide dalje od ass-a jer imaju lampe na bedemima uperene u smjeru ass spawna i ostale okolice, sto je meni sasvim logicno i realno, ass jebu bas te lampe jer blijeste u facu i nije lako naci kutak za snajpanje

Groo
    Participant

Moram reci 2-3 rijeci nakon isprobanog 2.4 Zestoko najbolji patch. Jos tamo od 1.6 negdje.

Mape, random spawn&objective, grafika, ping

HOOOOOOOOOOAH

Nisam se bas naigrao drugih mapa jer sam zaglavio na Water Treatmentu (valjda previse asocira na Pipeline hehehe) ali sve obecavaju.

Dakky
    Participant

Agreed, i meni WT najbolja mapa

Zh0rZh
    Participant

Evo od sad na WT jer nju jos nisam igro.

Courtyard mi je isto dobar

LittleCannon
    Moderator

Ma sve su dobre

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.