Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

vx-aa.iskon.hr

aa.iskon.hr

Ping ugodnih 40ms u armiji… 8 hopova… iskon-kurvama vjerovatno ping -10ms i 2 hopa.

i ja bi da je nas server tamo!

Troky
    Keymaster

ne jebite se medjusobno nego se spojite na jedan od tih servera i pogledajte net stat… nije li to malo realnije?

LittleCannon
    Moderator

ne jebite se medjusobno nego se spojite na jedan od tih servera i pogledajte net stat… nije li to malo realnije?

U pravu jesi ti. (<—-Yoda dijalekt)

Na praznom serveru ping mi se krece oko 50ms, sto znaci da server pod punim opterecenjem nebi trebao prelaziti 70ms, sto je i vise nego dobro. Dakle jedino sto nam preostaje doznati kako da i mi dodjemo u posjed jednog takvog servera?

@Crono

Probaj pingati sa 1Kb umjesto 32 bajta, pa ces dobiti priblizno realan ping

Troky
    Keymaster

naCizam na djelu… !opr019ge

naslov ovog topica nije bio “Pingajte svi ove servere i pejstajte rezultate tu”.

@LC

Iz drugog pokusaja in medias res.

Sad trebamo pricekati naseg PR-a da pokrene istragu !opr019gv

LittleCannon
    Moderator

adversus solem ne loquitor

RimtuTiTuki
    Participant

Hmmm…. vjerojatno glup ja jesam, ali kad upisem ping vx-aa.iskon.hr nishta se ne deshava

KrLe
    Participant

e jebi ga uz etiku i biologiju predmet koji sam imao komad na polugodistu je i latinski…

RimtuTiTuki
    Participant

U krle sramoto jedna, ja sam imao jedva 2, a pamtit cu Dusevica i Latinski duuugo, dugo…

ergo,

“adversus solem ne loquitor” – “ne govori protiv sunca”, odnosno ne svadjaj se sa ocitim

“in media res” – “u sredini stvari”, odnosno bacit se na bit, srz,…

crono
    Participant

U pravu jesi ti. (<—-Yoda dijalekt)

Na praznom serveru ping mi se krece oko 50ms, sto znaci da server pod punim opterecenjem nebi trebao prelaziti 70ms, sto je i vise nego dobro. Dakle jedino sto nam preostaje doznati kako da i mi dodjemo u posjed jednog takvog servera?

@Crono

Probaj pingati sa 1Kb umjesto 32 bajta, pa ces dobiti priblizno realan ping

Dojde mi oko 112.

Idem sad probat nac njihov server i malo igrat!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.