Home›Forums›[Ri051] Members Only›Stari dobri CAFFE ROOM›AA Ladder
-
AuthorPosts
-
June 23, 2005 at 07:37 #93
LittleCannonModeratorSuocen sa sinocnim problemom da opet nemamo igraca za igranje, dolazim u fazu vec da sam pomalo i raspizdjen. Ukoliko niste shvatili, svi koji vicete da bi ste igrali meceve, sudjelovanje na nekavim turnirima ili ladderima znaci obavezu, a vi gospodo moja, to ocito ignorirate. Dakle od sada pa nadalje traziti cu da se odjavimo sa svih turnira/ljestvi/liga dok god se ne dogovorimo ili ne nadjemo cetvoricu koji bi doista htjeli igrati.
U medjuvremenu dok to team founderi ne ucine, klikat cu na sve i jedan mec “forfeit”, jer mi je dosta da u vrijeme kada bi vec trebali zavrsavati prvu rundu meca, ja visim na telefonu i pozivam ljude koji se onda iscudjavaju “sta imamo mec?”
Gospodo, odluka je na vama.
June 23, 2005 at 10:07 #2768
B051LjKoParticipantJebem mu misa, u trenutku kad sam dobio fucken poruku bio sam na jebenom stadionu u Zagrebu medju 60 000 drugih fantoma slusajuci bijelo dugme. Pojma nisam imao niti da mec uopce imamo, uostlom koji je kurac s tom presom zadnja dva meca. Za isti se doznaje sat vremena prije deadline??? Jednostavno ne kuzim, vec se dva puta desilo da pojma nemam da se neki mec odrzava, a svaki jebeni dan chekiram ovaj forum…. Zadnji put kad sam provjerio na AALadderu (a to je bilo prije 2 ili 3 dana) vrijeme je bilo unknown stoga bih molio pojasnjenje opceg CIRKUSA:..
<span class=’smallblacktext’>[ Edited čet lip 23 2005, 12:07 ]</span>
June 23, 2005 at 10:57 #2769
BaXuZParticipantmene nis ne pitajte, ja se nit ne prijavljujem da bi nesto igrao nit ubuduce hocu zbog znanih obaveza. meni odgovara jedino casual pucanje from time to time, kad uvatim dve ure slobode
June 23, 2005 at 11:36 #2770
BaXuZParticipanti sad gledam AAladder website i nis ne kontam, sta nije ideja bila prijavit se na CRO ladder, a mi prijavljeni na Europe 4vs4
June 23, 2005 at 12:31 #2771
LittleCannonModeratorJune 23, 2005 at 15:27 #2772
B051LjKoParticipantMA cekaj sad malo jebem mu sve, u zadnje vrijeme nas se bas puno skuplja kad treba igrati (pozivam se na friendly protiv iccrewa i offitial protiv Ptwarsa). Sad iz neba izleti taj match sa aaleddera za koji nitko nije pojma imao da se igra do zadnjeg casa. I sad je sve sjebano i nis ne valja. Sta nije normalno najaviti mec 2 ili 3 dana ranije da se ljudi mogu organizirat. Shvacam da je nepojavljivanje igraca na mecevima katastrofa i ogroman razlog za zivciranje. Ali da li je OK srati svima i blokirati cijelu pricu radi neceg sto je iskočilo “…navrat na’nos..:”. Tko god da brine o AALadderu neka ga provjerava svaki dan i na vrijeme izvjesti cijenjenu naciju. Trenutno si ti LC glavni i odgovorni na aaladderu (mada ni sam nisi trazio tu duznost) koliko sam ja upoznat , a ako ti se ne da, drage volje se javljam za posao.
Ako se nikome pak ne da igrat sluzbene meceve neka se do daljnjega bilo kakav prijedlog u startu zatre i mozemo s mirom casual puškarati bez nepotrebnih živciranja…
June 23, 2005 at 16:56 #2773
BaXuZParticipantja sam LC-a prebacio na warfare managera, a dige-a na foundera jerbo su tako stvari stajale na TWL-u
June 23, 2005 at 18:23 #2774
LittleCannonModeratorGospodo mec je bio na AA ladderu 5 dana prije meca sa svim podacima osim passworda. Nazalost prekasno sam shvatio da na taj mec nitko ne racuna pa sam tek na mec dan ujutro postao da imamo mec. Osim Zhorzhovih trabunjanja i Dakkyjeve klasicne zalopojke ( kad bolje razmislim Dakky me podsjeca na Jeremiju), nitko nije odgovorio na post, a jedino je Juha ozbiljno odgovorio na post.
@Bosiljak
Ako aludiras na onih sat vremena protiv ptwarsa, to je vjerujem bilo samo taj put i nikad vise, jer je rijec bila o turniru gdje smo bili po principu lutrije izvuceni za igrati. Odnosno iz cijele europe je svega 32 klana izabrano i gle cuda, izvukli i nas, i imali smo vremena do 20:00 javiti se da smo skupili dovoljno igraca.
Sto se tice organizacije meceva, iskreno nisam tu funkciju trazio, ali nije mi ni tesko je obavljati. Medjutim, ne mogu a da ne budem raspizdjen na napise da bi htjeli igrati i 6vs6 a nemoze nas se skupiti niti 4. Da stvar bude jos gora ove stvari traju vec preko godine i pol i pomalo mi je i dosta. Jedini koji me u potpunosti razumije je Groo, koji je prije mene ispizdio i napravio vrlo slicno sto sam najavio, jer je on svojevremeno trosio svoje zivce i telefon da bi nas se skupilo dovoljno za mec.
Isto tako glavni razlog zbog cega me ovo moze ispizditi je iskljucivo zbog toga sto mi je jebeno stalo do ovog klana i svakog vas ponaosob. Pomalo mi fali stara ekipa, ali zato nase prinove ( znate tko ste da vas ne nabrajam) jednako dobri decki svi redom i niste samo novi clanovi nego dio osobnosti Ri051, i drago mi je za popizditi da svi igramo skupa, da se dobro zabavljamo i da se druzimo. Ona piva od neki dan ce mi ostati u sjecanju jako dugo, i makar kada se realno gleda nije bilo nista posebno, ja sam uzivao u svakom momentu. Nemojte me krivo shvatiti, ja vas sve na neki nacin volim ( da slucajno nitko nije pomislio na pederluk jer cu svaku takvu primisao izbiti iz glave zajedno sa zubima) i drago mi je sto vas sve poznam.
U stvari postao previse sentimetalan sada i mislim da je sada dobro vrijeme da stanem sa sranjem. Uglavnom pustite me dan dva proci ce me, ali ovo sam morao izbaciti iz sebe.
Smrt fasizmu sloboda narodu
June 23, 2005 at 18:46 #2775
Zh0rZhParticipantGedaj : iovako nam se troky dobrovoljio napravit prijave za mec.
Ko se prijavi , prijavio se. Ako nema dovoljno igraca 15 minuta poslje roka radi se forfeit – tebi nis meni nis. i jebi ga.
nema nervoze, nema zaljenja, padacemo po ladderu a krivi cemo biti svi. moze ?
June 23, 2005 at 19:05 #2776
LittleCannonModeratorJune 23, 2005 at 19:37 #2777
mobyGuestahhh, kad ovo citam sjetim se zasto sam JA napustio TWL….
no evo i mog pametovanja,
svaki ladder ima svoju ekipu, zna se ko sta igra a ko ne….
ako te zanima igranje u 4v4 – prijavi se!, ako te zanima 6v6 – prijavi se! ako te zanima 1v1 pa PRIJAVI SE!!
ali ako se prijavis onda imas i nekakvu ODGOVORNOST za taj match! Jer OK ako ne mozes igrat jednu cever, OK je i ako slijedeci match ne mozes,…. ali ako ne mozes ni 3. onda mislim da se nisi trebao ni prijavljivat bez obzira na dobru volju, NEMAS VREMENA i GOTOVO, prihvati to!
Dakle….
troky, dige, ja,…. whatever, neko mora napravit tablicu sa ladderima, upisat datume matcheva kako budi najavljeni i sistem prijave, to nije tesko!
Kad se pojavi 4v6 ili 5v6 par puta zbog istog igraca… zna se sta treba napravit.
Eto vec sam i sebe zbunio ali mislim da ste shvatili bit ideje!
u biti nadam se da jeste jer cu inace opet moraqt ovo pisat 😉
June 25, 2005 at 10:04 #2778
B051LjKoParticipantBTW. pojavio se imamo Croatian 4vs4 ladder, nisu mjenjali 3vs3 ali mislim da ce se gro meceva igrati na tom ladderu. Dakle, cijenjeno rukovodstvo dogovorite nam mec protiv BILO koga, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede
<span class=’smallblacktext’>[ Edited sub lip 25 2005, 12:05 ]</span>
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.