Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author

Odjebaus
    Participant

Bok društvo

LuDi_Poliklinika ide u penziju, moramo joj naći dostojnu zamjenu. U prijevodu: treba nam novi AA honor server i teamspeak server.

Varijanta 1 je da platimo hosteru kao i do sada, ali sudeći po cifri i ukupnom broju dobrovoljaca koji su voljni to raditi, teško da će ići.

Varijanta 2 je da hostamo server negdje u hrvatskoj za minimalnu lovu. E sad mislim da komercijalnog rješenja za ovo kod nas nema, a obzirom da znam da je vaš server na ovim prostorima, jednostavan traceroute mi je pokazao da se nalazi na Carnet mreži.

Koje su šanse da udomimo Polikliniku u Carnetu? Treba nam samo link, hardware ne bi bio problem osigurati.

RimtuTiTuki
    Participant

Nas server egzistira u paralelnoj dimenziji kvadriduplexalnog svemira, te je radi toga nemoguce pojmiti, a jos teze objasniti gdje se on zaista nalazi…

a legenda kaze da kad bi netko spoznao bivaliste premocnog servera isti bi netragom nestao.

Stoga se niti ne trudimo spoznati i objasniti isti, i zadovoljavamo cinjenicom da je on tu, iako istovremeno nije…

Groo
    Participant

Kratko i jasno rečeno obrati pozornost na moj potpis 😉

B051LjKo
    Participant

Varijanta hostanja servera u Hrvatskoj uvijek postoji, no nerijetko je realizacija zavedena pod znakom upitnika poradi velike mogućnosti šaškoljenja uzrokovanog nespremnosti mnogih na širokogrudno postupanje u interesu viših i nižih sila. Carnet kao takav nudi mnogo, plemenit je i omogućava akademskim građanima pogled u svijet kroz širokopojasni prozor, istovremeno, riječ je o tromoj i birokratijom nagriženoj zajednici koja interese svoje nerijetko podiže iznad interesa onih kojima bi trebala služiti.

Vama, o LuDi, predlažem slijedeće… Nađite se, porazgovarajte u opuštenoj atmosferi nakoj kraćeg ili dužeg perioda meditacije, te pokušajte naći dovoljno spokoja i snage za kompromisno rješenje koje će vas izvaditi iz blata u koje ste zaglibili. Ukoliko snagu ne pronađete u vjeri i temeljnim kršćanskim načelima , možda bi odgovor na vaše probleme trebali potražiti u nemoralu, dekadenciji i nemuštosti…

Odjebaus
    Participant

Ukratko rečeno, trebam admina u Carnetu koji odgovara nikome i koji će kantu gurnuti pod stol sa naljepnicom “Ne diraj, radioaktivno”. Takvog nemam, imate li vi?

Troky
    Keymaster

Ukratko rečeno, trebam admina u Carnetu koji odgovara nikome i koji će kantu gurnuti pod stol sa naljepnicom “Ne diraj, radioaktivno”. Takvog nemam, imate li vi?

U biti nemamo… Server je na Carnet mreži, ali nadležni organi nisu upoznati s egzistencijom istog stoga se o tome ne priča da slučajno ne ostanemo bez istog 😉

Odjebaus
    Participant

To sam skužio … pretpostavljam da nema šanse da se pokraj vašeg doseli još jedan server (još manji, tiši i nevidljiviji.)? 🙂

Troky
    Keymaster

Nije problem prostora nego IP adrese… naime moj shefe skenira svako toliko i čačka i ako naleti na nešto ‘čudno’ počet će postavljat pitanja… a već imam žuti karton 🙂

Odjebaus
    Participant

Jasno. Hvala na objašnjenju, probat ćemo potegnuti vlastite veze 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.